Ο Γκόρντον Χέρμπερτ τόνισε πως η Μπάγερν προερχόταν από κακό αποτέλεσμα στην BBL, πως έκανε μικροαλλαγές στο ρόστερ κόντρα στον Ολυμπιακό και πως τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντικό να νικάμε εντός έδρας ματς μπροστά στον κόσμο μας. Ερχόμαστε από μία απογοητευτική ήττα στο πρωτάθλημα. Στο ημίχρονο κοιτάξαμε τις αλλαγές στους παίκτες. Στο τέλος της δεύτερης περιόδου είχαμε 3-4 κακά λεπτά. Βρήκαμε καλό ρυθμό. Κάναμε μικροαλλαγές.

Προσπαθούμε να κερδίζουμε τα ‘κλειστά’ παιχνίδια, μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο που θα περιμένουμε πως θα κερδίζουμε αυτά τα ματς. Δεν είμαστε εκεί ακόμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αταμάν:«Στο Βελιγράδι 20.000 άνθρωποι φώναζαν ''Ολυμπιακός'', τώρα είναι η σειρά μας να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Ζέρβας: «Σοβαρός για το ένα απ’ τα τρία βήματα ο Ολυμπιακός - Σαν να έχει τραβήξει την… πρίζα η Μπασκόνια»

Οι διαιτητές του Παναθηναϊκός-Ερυθρός Αστέρας

Ολυμπιακός-Μπασκόνια: Για ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα προς το πλεονέκτημα της έδρας οι «ερυθρόλευκοι»

Ευρωλίγκα: Κρίσιμα παιχνίδια σε Βαλένθια, Σόφια και Μόναχο

Πετρίδης: «Ο Χολμς, η 12άδα του Αταμάν με τον Ερυθρό Αστέρα και το θέμα των ψηλών»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι στοιχειωδώς σοβαρός απέναντι στην Μπασκόνια»

Γουόρντ: «Κάθε αγώνας είναι κρίσιμος - Να συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω στις καλές εμφανίσεις μας»

Το σόου του Φουρνιέ και το πάρτι των παικτών με τον κόσμο στο ΣΕΦ, μέσα από την παρακάμερα του Ολυμπιακού

Επική απάντηση της Μονακό στο τρολάρισμα της Παρί με… ερώτηση στο ChatGPT