Τον αντικαταστάτη του Μίτσελ σε ένα γνώριμο πρόσωπο βρήκε η Χετάφε! Ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κίκε Φλόρες, ο οποίος θα καθίσει για τρίτη φορά στην καριέρα του στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κίκε Φλόρες κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά από τον Δεκέμβριο του 2019, κοντεύοντας να κλείσει μια διετία χωρίς ομάδα. Τελικά, επιστρέφει στη Χετάφε μετά από 6 χρόνια, ενώ η πρώτη του θητεία στον σύλλογο ήταν τη σεζόν 2004/05, όντας και η πρώτη επαγγελματική ομάδα που προπόνησε.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ισπανός τεχνικός είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ κατά το παρελθόν έχει περάσει από Ρεάλ Μαδρίτης u17, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αλ Αχλί, Αλ Αΐν, Εσπανιόλ, Σανγκάη Σενχούα και Γουότφορντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

La Liga-27η αγωνιστική: Ζόρικες εκτός έδρας αποστολές για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: «Δεν με ενδιέφερε το τσίρκο που συνοδεύει μία ομάδα όπως η Ρεάλ - Ο Ζιντάν δεν έκανε πολλά σε επίπεδο τακτικής»

Λαπόρτα και Φοντ οι υποψήφιοι για την προεδρία της Μπαρτσελόνα

Ο όρος του Αλέγκρι για να πει «ναι» στη Ρεάλ: Απαιτεί την επιστροφή Μόντριτς στη Μαδρίτη!

Η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί στενά τη «μεγάλη δημοπρασία» για τον Φισνίκ Ασλάνι!

Ρεάλ Μαδρίτης: Σενάρια για Αλέγκρι και αμφιβολίες για Αρμπελόα ενόψει καλοκαιριού

Νίκησε ξανά την Μπιλμπάο και έκλεισε ραντεβού με την Ατλέτικο στον τελικό του Copa Del Rey η Σοσιεδάδ

Έριξε τριάρα στην ουραγό και πήρε «ανάσα» η Ραγιο Βαγεκάνο

Τρέλα και φοβερή ατμόσφαιρα από τους φίλους της Σοσιεδάδ πριν από τον μεγάλο ημιτελικό του Copa Del Rey!

Δύο αγωνιστικές η ποινή σε Μασταντουόνο: Έβρισε τον διαιτητή στο Ρεάλ-Χετάφε