Στην Ισπανία και τη Χετάφε θα αγωνίζεται κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν ο Μέισον Γκρίνγουντ!

Ο 21χρονος επιθετικός αποτελούσε εδώ και μήνες... ξένο σώμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τελικά αποφάσισε να τον παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού στον σύλλογο της La Liga.

Να θυμίσουμε ότι ο Γκρίνγουντ παραμένει εδώ και μήνες ανενεργός, ενώ έχει αθωωθεί για τις σοβαρότατες κατηγορίες που αντιμετώπισε για απόπειρα βιασμού και βιαιπραγία κατά της συντρόφου του.



Πλέον, έχει την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αποχωρώντας για πρώτη φορά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 129 εμφανίσεις με 35 γκολ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κύπελλο Ισπανίας: Η Οβιέδο έμεινε εκτός από ομάδα 4ης κατηγορίας - Άνετες προκρίσεις για Σεβίλλη και Αθλέτικ Μπιλμπάο

«Ο Σάντσο απέρριψε την πρόταση της Χετάφε, δεν ικανοποιήθηκε οικονομικά»

Γιορέντε κατά του Υπουργού Μεταφορών της Ισπανίας: «Η δουλειά σου δεν είναι το Twitter - Ας συνεχιστεί το τσίρκο...»

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Copa del Rey μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ζήτησε συγγνώμη από τον κινεζικό λαό για τις δηλώσεις του Εμπαπέ

Εμπαπέ: Έχασε μεγάλες χορηγίες στην Κίνα μετά την αναφορά του στον Μάο – Ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Θείος Γιαμάλ: «Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο, πας να δεις τον Λαμίν και όχι τον Κέιν»

Τέλος από Εσπανιόλ ο Γκονθάλεθ

Πρόκριση με πεντάρα για Βιγιαρεάλ, πέρασαν τα φαβορί

Έπος στο Κύπελλο Ισπανίας: Η Σεστάο Ρίβερ ξέρανε την Εσπανιόλ στο 120' έπειτα από μυθική ανατροπή στην παράταση!