Την απάντηση του Μάριο Χεζόνια στην πρόταση συνεργασίας που του έχει καταθέσει, αναμένει ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν ως σχετικό «ορίζοντα» τις επόμενες 24-48 ώρες.

Η πρόταση των «πρασίνων» αγγίζει τα δύο εκατ. ευρώ για δύο χρόνια, στα όποια συμπεριλαμβάνεται και η κάλυψη του -ύψους 400 χιλιάδων ευρώ- buy out που αφορά την Μπαρτσελόνα.

Με τον Παναθηναϊκό, βέβαια, να συνεχίζει να τρέχει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη προχώρησε σε ακόμα δύο προσθήκες, εκείνες των Νίκου Χουγκάζ και Άλφα Ντιαλό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1

Φουρνιέ: «Η πρόκληση σε αυτούς τους τελικούς είναι να μη σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα - Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»

Μιλουτίνοφ: «Σταματήσαμε κάποια στιγμή να παίζουμε, αλλά ήμασταν ψύχραιμοι στην αντεπίθεση του Παναθηναϊκού»

Μπαρτζώκας: «Μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι - Θα είμαστε καλύτεροι την Παρασκευή»

Τα highlights από την οριακή νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

Χτύπησε τα χέρια στη συνέντευξη Τύπου ο Αταμάν: «29-5 το σκορ όπως οι βολές, συνεχίστε να λέτε ότι είμαι ο χειρότερος»!

Γιαννακόπουλος για διαιτησία: «Κρίμα μια ελληνική ομάδα να είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και να έχουμε τέτοιο επίπεδο»!

«Ντροπή, κλέφτες»: Λεκτική επίθεση ανθρώπων του Παναθηναϊκού στους διαιτητές του Game 1!

Μπαρτζώκας: «Η ομάδα που θέλει να κερδίσει τίτλους, δεν μπορεί να λέει πως είναι κουρασμένη»

Aταμάν: «Ήμασταν κακοί επιθετικά, αλλά ήταν καθοριστικό το σφύριγμα για φάουλ στον Φουρνιέ»