Ο Μάριο Χεζόνια αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που έβγαλε και πάλι η Ρεάλ στα δύσκολα μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final 4.

«Είχαμε μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα, δεν ήμασταν τέλειοι όπως έχουμε συνηθίσει. Όμως οι παίκτες μας άρχισαν να αντιλαμβάνονται τους ρόλους τους, παίξαμε πολύ σοβαρά απέναντι στην Παρτιζάν μετά το 0-2 και φτάσαμε ως εδώ. Ήμασταν όσο σκληροί και προετοιμασμένοι έπρεπε και φτάσαμε στον τελικό», τόνισε ο Κροάτης φόργουορντ.

Όσο για τον τελικό, είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα, παίζουν πολύ καλά όλη τη σεζόν και μας κέρδισαν δύο φορές, μας νίκησαν και στη Μαδρίτη. Σε έναν τελικό πρέπει να είσαι ακόμη πιο έτοιμος πνευματικά. Θα είναι πόλεμος, σίγουρα!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ