Έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή στα γήπεδα είναι ο Ραούλ Χιμένες, καθώς ο Μεξικανός επιθετικός αναμένεται να είναι βασικός στη σημερινή αναμέτρηση της Γουλβς κόντρα στη Λέστερ.

Πριν από εννιά μήνες, η ζωή του ικανότατου επιθετικού, που βρισκόταν και στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων, ήταν σε κίνδυνο καθώς στην αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο υπέστη έναν σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι και υπήρχε έντονη ανησυχία για το μέλλον του.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε και ο προπονητής των «Λύκων», Μπρούνο Λάζε, ο παίκτης είναι έτοιμος για τη μεγάλη του επιστροφή, καθώς ακολούθησε χωρίς κανένα πρόβλημα την προετοιμασία της ομάδας και απλά θα φοράει ένα προστατευτικό στο κεφάλι, το οποίο θα το κρατήσει για το υπόλοιπο της καριέρας του.

«Είναι ένας παίκτης του κορυφαίου επιπέδου. Μπορεί να παίξει 90 λεπτά και είναι έτοιμος να ξεκινήσει», είπε ο Λάζε που περιέγραψε πώς έζησε ο ίδιος ως θεατής τον τραυματισμό του παίκτη του τον περασμένο Νοέμβριο. «Ήταν σοκαριστικό. Σκέφτεσαι σε τέτοιες στιγμές τη σημασία της ζωής, όπως συνέβη με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Αλλά όταν βλέπω τον Ραούλ κάθε μέρα στην προπόνηση, τα ξεχνάμε όλα. Θέλει να παίξει και τις τελευταίες έξι εβδομάδες τον βλέπω συνέχεια με ένα χαμόγελο», είπε ο νέος Πορτογάλος προπονητής της Γουλβς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γκουαρδιόλα: «Δεν υπάρχει λόγος που φεύγω - Τίποτα δεν είναι αιώνιο, η αγάπη μου για τη Σίτι όμως είναι»

Μένει στη Λίβερπουλ και… ενισχύεται ο Σλοτ

«Η Λίβερπουλ επικοινώνησε με τον Κλοπ για το μέλλον του Σλοτ»

«Πλησιάζει όλο και περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τονάλι»

Ενδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τρούμπιν της Μπενφίκα

«Για… hangover καλά τα πήγαμε»: Οι παίκτες της Άστον Βίλα δεν πίστευαν αυτό που πέτυχαν στο Μάντσεστερ!

Έζησε αυτό που περίμενε 22 χρόνια η Άρσεναλ: Ο Έντεγκααρντ σήκωσε το τρόπαιο της Premier League!

«Έσπασε» ο Σαλάχ: Με μάτια γεμάτα δάκρυα αποχαιρετούσε το Άνφιλντ και τη Λίβερπουλ

Η Τότεναμ σώθηκε, η Τσέλσι έμεινε εκτός Ευρώπης και το «Έτιχαντ» λύγισε για Πεπ και Μπερνάρντο Σίλβα

Δεν κλαίμε εμείς, εσείς κλαίτε: Ο Σαλάχ φίλησε για τελευταία φορά το «Άνφιλντ» και αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Λίβερπουλ!