Άδικο θα ήταν να φύγει η ΑΕΚ από το «Γ. Καραϊσκάκης» με άδεια χέρια, όπως είπε ο Μανόλο Χιμένεθ, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της «Ένωσης» χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του ενώ αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντας ότι μερικές φορές είναι εκείνοι που δείχνουν με τη συμπεριφορά τους τι πρέπει να γίνει σε ένα ματς.

Αναλυτικά:

«Αυτό που σκέφτηκα όταν έβαλε το γκολ ο Ολυμπιακός είναι ότι αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, ειδικά κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Μπορεί να εκμεταλλευτεί το παραμικρό λάθος. Αλλά θα ήταν άδικο και κρίμα να μην φεύγαμε τουλάχιστον με έναν βαθμό από εδώ».

Είδα τους ποδοσφαιριστές μου να το θέλουν, αλλά μερικές φορές δείχνουν και οι παίκτες τι πρέπει να γίνει. Είναι δίκαιη νίκη και εγώ το μόνο που έκανα είναι να τους δώσω την κατάλληλη ενέργεια για να καταφέρουν να αποδώσουν μέχρι τέλος σε αυτό το παιχνίδι.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι αν χάναμε, θα χάναμε το πρωτάθλημα ή τώρα που νικήσαμε, κάναμε μια νίκη τίτλου. Έχουμε μια ομάδα μπροστά μας, έχουμε κι άλλες ομάδες από πίσω που είναι κοντά. Όχι, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι κρίθηκε κάτι σήμερα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκκληση για αιμοδοσία - Ανάγκη για αίμα για τον Σάββα Παπάζογλου, τον γηραιότερο εν ζωή παλαίμαχο του Ολυμπιακού

ΟΦΗ: Ξεκίνησε με δύο σοβαρές απουσίες για τον τελικό με ΠΑΟΚ

Σαββίδης: «Καθήκον μου είναι να αφήσω στις επόμενες γενιές έναν ακόμη μεγαλύτερο ΠΑΟΚ»

ΑΕΚ: Το ποστάρισμα Περέιρα μετά τον ΠΑΟΚ και το… «μπράβο, γιαγιά» του Στρακόσα!

Τσακίρης: «Χαοτική η διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Υπόκλιση στο φαινόμενο Πινέδα»

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

TAGS: A.E.K.