Για τουλάχιστον 2,5 εβδομάδες η ΑΕΚ δεν θα έχει επίσημες υποχρεώσεις και έτσι είναι υποχρεωμένη να διατηρήσει το ρυθμό που είχε, ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να… φουλάρει για την κατάκτηση του νταμπλ.

Αυτό τόνισε στη χθεσινή ομιλία του ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος προανήγγειλε και τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων για να παραμείνει η ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, εμείς θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μη χάσουμε το ρυθμό μας. Θα πάρετε και ρεπό για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε, αλλά θα παίξουμε και φιλικά παιχνίδια. Θα παίξουμε και τώρα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα και την άλλη εβδομάδα. Αν όχι, θα συνεχίσουμε με προπονήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το ρυθμό μας», τόνισε ο Ισπανός προπονητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube