Δύσκολο παιχνίδι χαρακτήρισε αυτό της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο την ερχόμενη Δευτέρα, ο Μανόλο Χιμένεθ που υποστήριξε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι για να κερδίσουν τους «κυανέρυθρους». Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Γιακουμάκη, συγχαίροντας μέσω της NOVA την Ένωση για την επιλογή της.

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Θα ήθελα να διαχωρίσω τους δύο θεσμούς, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Έχουμε πετύχει μια νίκη, περάσαμε στον επόμενο γύρο, είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Από κει και πέρα όμως έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το οποίο πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

Για τον Γιακουμάκη: «Σε σχέση με τον Γιακουμάκη, όπως είπατε και σεις, είναι ποδοσφαιριστής του Πλατανιά. Σέβομαι τόσο τον Πλατανιά όσο και τον ποδοσφαιριστή οπότε οποιαδήποτε γνώμη θα μπορέσω να την εκφράσω μετά τις 30 Ιουνίου. Σίγουρα η ΑΕΚ δουλεύει και κοιτάει μπροστά, προσπαθεί να κάνει κινήσεις γρήγορες. Ο ποδοσφαιριστής αυτός όμως δεν είναι τώρα μέλος της ομάδας, δεν είναι στις προπονήσεις μας. Σίγουρα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την επιλογή, όμως θα αποτελέσει ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο μέλλον».

Για την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει Πανιωνίου ο οποίος προέρχεται από καλά αποτελέσματα: «Αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε με έναν αντίπαλο που βλέπουμε πού βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα και είναι μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που δουλεύουμε για να μπορέσουμε να έχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.