Η σεζόν έχει happy end για την ΑΕΚ, καθώς εξασφάλισε ευρωπαϊκή παρουσία για το 2020-21 και ο Μανόλο Χιμένεθ εξέφρασε την ικανοποίησή του μέσω του διαδικτυακού καναλιού των «κιτρινόμαυρων».

Ο 57χρονος τεχνικός στάθηκε και πάλι στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, τονίζοντας ότι βλέπει παίκτες που «να μην μπορούν να δώσουν όλα όσα θέλουν να κατακτήσουν».

Επιπλέον, επεσήμανε ότι ο επόμενος στόχος της «Ένωσης» είναι η κατάκτηση της τρίτης θέσης.

«Είναι η δυσκολότερη περίοδος αν σκεφτώ ότι στα 14 χρόνια επαγγελματικής ζωής ως ποδοσφαιριστής και όλα τα χρόνια που έχω ζήσει ως προπονητής. Είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις ποδοσφαιριστές να θέλουν, αλλά λόγω της φυσικής κατάστασης να μην μπορούν να δώσουν όλα όσα θέλουν να κατακτήσουν. Αν και μάχονται για να τα κατακτήσουν όλα. Θα πρέπει να δεχθούμε την κριτική που έχει γίνει λόγω αρνητικών αποτελεσμάτων. Όμως θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι μπορούσαμε να υπολογίσουμε ένα μέσο όρο 12, 13, 14 ποδοσφαιριστές με όλα τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα. Αν δεν είχαμε εξασφαλίσει τη θέση μας στην Ευρώπη, θα ήταν δύσκολο ο Κρίστισιτς να μπορέσει να παίξει κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό υπήρξαν ποδοσφαιριστές που έπαιζαν στα όρια, όπως ο Λόπες, ο Τσιγκρίνσκι, ο Μάνταλος, ο οποίος χρειάστηκε να παίξει σχεδόν τραυματίας. Ο Κρίστισιτς, ο οποίος είχε θέμα, αλλά προσπάθησε. Πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να βοηθήσουν την ομάδα. Αν δούμε στον πάγκο, υπήρξε μία διαθέσιμη λύση για τον άξονα. Ο Σάκχοφ, ο οποίος προέρχεται από μία μεγάλη χρονική περίοδο εκτός και δεύτερη φορά από Covid. Είναι ποδοσφαιριστές οι οποίοι, όπως έχω πει από τον Φεβρουάριο προσπαθούν να τα δώσουν όλα. Δεν μπορούν να δώσουν παραπάνω γιατί τα δίνουν όλα κι αυτό συνεχίζω να το λέω. Είμαι ικανοποιημένος από την πρόθεση που έχει κάποιος να τα δώσει όλα. Φυσικά και πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Τι άλλο πρέπει να τους ζητήσουμε.

Απομένουν δύο αγώνες. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να αποδώσουμε όπως πρέπει και γιατί όχι να προσπαθήσουμε να πάρουμε και την 3η θέση. Να τελειώσουν τα Play Off, να γίνει ανάλυση, να δούμε τι συνέβη, γιατί συνέβη και να δούμε τι λύσεις μπορούν να βρεθούν γιατί αυτό πρέπει να κάνει μία ομάδα, η οποία έχει ως στόχο να είναι στην κορυφή
», ανέφερε ο έμπειρος προπονητής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με σπασμένα φρένα ο Άρης, τρίτη σερί νίκη, τριάρα και... τετράδα!

Ο Φούντας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τσιφτσή και άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Μπράτσος από τον Βόλο Elabet μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό!

Άρης για το ακυρωθέν γκολ του Γκαρέ: «Τσιμεντερίδη και Κουμπαράκη, μήπως ζηλέψατε την Τσαρούχα και τον Παπαπέτρου;»

Νίστρουπ: «Στο τέλος δεν κερδίζεις συνέχεια με 5-1, αλλά έχουν σημασία και οι νίκες με 1-0»

Ο πράσινος λαός, τα δύο δοκάρια και ο... killer Ντέσερς στη βροχή: Τα highlights από το διπλό του Παναθηναϊκού στον Βόλo

Νικολογιάννης: «Μεγάλο διπλό, τέτοιες νίκες χρειάζονται στον πρωταθλητισμό - Ο Ντέσερς κουβαλάει τον Παναθηναϊκό»!

Νίστρουπ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, πριν λίγες ημέρες ήμασταν κοντά στα γ@@@@@@@ σύνορα της Κίνας»

Ασταμάτητος και στη βροχή του Βόλου ο Παναθηναϊκός με Ντέσερς!

Αντύπας: «Αποτελεσματικός Ολυμπιακός με πολλά κέρδη και με νέους πρωταγωνιστές»

TAGS: A.E.K.