Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:
«Είμαι αρκετά γέρος, έχω κάνει παρόμοιες νίκες και στο παρελθόν. Δεν ήταν δίκαιο να χάνουμε 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ο αντίπαλος μας είχε κάνει λίγα πράγματα έως τότε. Στα πρώτα 15 λεπτά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει 4-5 γκολ», σχολίασε αρχικά.

Για το αν η είσοδος του Λιβάγια έπαιξε ρόλο, απάντησε: «Φυσικά και έπαιξε ρόλο η αλλαγή του Λιβάγια. Το έχω πει ξανά, δεν έχει σημασία πώς ξεκινάς αλλά πώς τελειώνεις. Δεν θα είχε την ίδια δύναμη αν έμπαινε από το πρώτο λεπτό. Τα πρώτα 20 λεπτά του Κλωναρίδη ήταν φανταστικά, θα μπορούσε η ΑΕΚ να είχε προηγηθεί 2 ή 3-0».

Όσο για το αν η σημερινή νίκη είναι δείγμα για τη συνέχεια, είπε: «Έχουμε ψυχή που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε και να χάσουμε από τον οποιοδήποτε αν δεν δείξουμε το 100%», ενώ συνέστησε υπομονή λέγοντας στα ελληνικά: «Περίμενε, περίμενε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο των δυο πρώτων αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

Δεσύλλας: «Να είναι ξεκάθαρη η στόχευση και τα κριτήρια του Παναθηναϊκού για τον επόμενο προπονητή»

Πένθος για τον Ιβάν Σαββίδη, «έφυγε» ο αδερφός του, Παύλος...

ΠΑΟΚ: «Reset» για τον τελικό με ΟΦΗ

TAGS: A.E.K.