Το εγκώμιο τριών συγκεκριμένων παικτών του έπλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στο πλαίσιο της απάντησής του στον ΣΠΟΡ FM για τα θέματα των Βάργκας και Πατίτο, ο Ανδαλουσιανός σημείωσε ότι ήταν μεν επαγγελματίες, αλλά υπόδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς ήταν οι Ντίντακ, Κολοβέτσιος και Πέκχαρτ (τα συμβόλαια των οποίων επίσης λήγουν το καλοκαίρι).

«Του έγινε μια πρόταση την οποία δεν δέχθηκε. Έχουμε μιλήσει ξανά μαζί. Τόσο ο Βάργκας, όσο και ο Πατίτο δεν το δέχονται αυτό (σ.σ. να τους προταθεί μείωση αποδοχών). Στη ζωή όλα είναι προσφορά και ζήτηση. Φέρνεις μια τιμή και αν δεν πάρεις αυτά που ζητάς, μπορείς να φύγεις.

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου, όλα αυτά έγιναν πιο δύσκολα να τα διαχειριστούμε. Θέλω να πω εδώ ότι και ο Βάργκας και ο Πατίτο είναι καταπληκτικά παιδιά και επαγγελματίες. Αυτοί όμως που είναι υποδειγματικοί επαγγελματίες είναι ο Κολοβέτσιος, ο Πέκχαρτ και ο Ντίντακ. Αν και το δικό τους συμβόλαιο επίσης έληγε, σε κάθε προπόνηση τα έδιναν όλα και δεν με άφησαν να σκεφτώ κάτι αντίστοιχο»
, σημείωσε χαρακτηριστικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: Ανακοίνωσε αυτοκινητοδρόμιο στη Χαλανδρίτσα στην περιοδεία του τροπαίου της ΑΕΚ!

Τσακίρης: «Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις Γιόβιτς και Πήλιου - Ενθουσιασμένος ο κόσμος με το τρόπαιο»

Αύριο οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις για Τσάπρα-Πένια, την Τρίτη ενσωματώνονται στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού

«Κλειδώνουν» προτεραιότητα για τον Βοτανικό οι πρώτοι 10.000 νέοι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού!

Έφτασε για τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Τον καλωσόρισε ο Λέο Μάτος!

Τσανάκας: «Οι κινήσεις που θέλει να κάνει άμεσα ο Ολυμπιακός και οι πιθανές αποχωρήσεις»

Δεσύλλας: «Τσάπρας, Πένια και οι… επόμενοι - Έδειξε αυτοπεποίθηση ο Νίστρουπ»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Ινιάκι Πένια!

Ο Παναθηναϊκός «φωνάζει» στον ανταγωνισμό ότι επιστρέφει στο ιστορικό του μέγεθος με υπογραφή Γιάννη Αλαφούζου!

Τι κρατούν οι παραγωγοί του bwinΣΠΟΡ FM 94,6: Η πρώτη ανάγνωση της παρουσίασης Νίστρουπ από τον Παναθηναϊκό

TAGS: A.E.K.