Την άποψη ότι η ΑΕΚ είναι μακριά από το πώς πρέπει να αγωνίζεται, εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι υπάρχει εξήγηση για την… κατάρρευση του β’ ημιχρόνου, αλλά δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες.

Αναλυτικά, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε για:

-την αλλαγή εικόνας στο δεύτερο ημίχρονο και αν υπάρχει εξήγηση: «Ναι υπάρχει, αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά. Έχουμε παίξει απίστευτα 45 λεπτά και όπως πρέπει να παίξει μία ομάδα πρωταθλήτρια. Υπήρξε μία μεγάλη διαφορά και είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, αλλά βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευστοχία και από τις πέντε φάσεις έβαλε γκολ στις τέσσερις. Ήμασταν δύο ομάδες διαφορετικές».

-τους παίκτες του: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Το πρωτάθλημα δεν σταματά. Εμείς είμαστε μακριά από το πως θα πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά».

-το αν η ομάδα είναι απροπόνητη: «Όχι, δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ το μόνο που λέω είναι η ομάδα να μοιάζει με εκείνη που εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο. Δεν έχω να πω τίποτα που δεν έχει να κάνει με την καθημερινή μας δουλειά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναστασίου: «Δεν θυμάμαι όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός να έχει τέτοια ποιότητα»

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»

TAGS: A.E.K.