Στον… αέρα είναι το μέλλον της Χίμκι.

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος των υποχρεώσεών της και τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο των playoffs από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, δεν έχει σημειωθεί καμία βελτίωση στην οικονομική κατάσταση της ομάδας από τη Μόσχα και σύμφωνα με τα τελευταία νέα είναι πολύ πιθανό να μην συμμετέχει στη VTB League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ της Χίμκι, Πάβελ Αστάχοφ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος που να εγγυάται τη χρηματοδότηση της ομάδας και έτσι με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής στη λίγκα.

«Για την επόμενη σεζόν δεν υπάρχει κάποιος χρηματοδότης και δεν μπορεί να γίνει αίτηση συμμετοχής για τη VTB League. Ακόμη παραμένει άγνωστο το πότε θα λυθεί το ζήτημα», ήταν τα λόγια του Αστάχοφ, στο «TASS», με την σχετική προθεσμία για την καταβολή των απαραίτητων εγγράφων να εκπνέει στις 31 Μαΐου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»

Οι δωδεκάδες της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο - Ερυθρός Αστέρας στο IBT Crete

Oι επετειακές φανέλες της Φενέρμπαχτσε για τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυσή της

Πρόβλημα με το διαβατήριο ο Μονέκε: Δεν ταξιδεύει με τον Ερυθρό Αστέρα στον Ηράκλειο

«Επιστρέφει στη Χάποελ ο Καμπόκλο»