Τον ανήξερο θα παραστήσει το πρωί της Τρίτης που θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 51χρονος αρχιφύλακας του αστυνομικού τμήματος Χίου που συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής, τη στιγμή που παρέδιδε ένα δέμα με ηρωίνη βάρους 53,7 γραμμαρίων σε ένα νεαρό σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο επίορκος αστυνομικός θα επικαλεστεί, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε από την Αθήνα ναρκωτικά αλλά… αναβολικά τα οποία δεν μπορούσε να βρει στη Χίο ο 33χρονος παραλήπτης και του τα είχε δώσει μια 70χρονη για να του τα πάει. Για τη σχέση του με τον σεσημασμένο, θα υποστηρίξει ότι τον γνώρισε σε μια από τις μεταγωγές κρατουμένων και τον είχε συμπαθήσει, επειδή είναι παιδί χωρισμένων γονιών και αντιμετώπιζαν κοινά προβλήματα.

Ο αρχιφύλακας, που υπηρετεί εδώ και 35 χρόνια στην ΕΛ.ΑΣ., θα υποστηρίξει ακόμη ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα με πολλά χρέη σε τράπεζες και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του, αλλά και προβλήματα υγείας. Μάλιστα, όλα αυτά ήταν η αιτία να τον εγκαταλείψει η σύζυγός του μαζί με τα δυο παιδιά τους και την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να συζητηθεί η συναινετική αίτηση διαζυγίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την σύλληψή του από τους συναδέλφους του της Δίωξης Ναρκωτικών και έχει διαταχθεί Ε.Δ.Ε. σε βάρος του με το ερώτημα της απόλυσης. Παράλληλα, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εορτολόγιο 25 Δεκεμβρίου: Η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας – Ποιοι γιορτάζουν ανήμερα Χριστούγεννα, όλα τα ονόματα

Κι όμως, οι πραγματικοί «εθισμένοι» στις οθόνες είναι οι ηλικιωμένοι

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα στα βόρεια και το Αιγαίο – Αλλαγή σκηνικού από την Παρασκευή

Κρεμλίνο: Η τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν-Τραμπ μπορεί να κανονιστεί γρήγορα εάν χρειαστεί

Μεγάλη έκρηξη σε τζαμί στη Νιγηρία την ώρα της προσευχής

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Νεκρό 7χρονο αγόρι σε τροχαίο

Τραγική ειρωνεία: Η Ελληνίδα αεροσυνοδός που σκοτώθηκε στο μοιραίο Falcon ήθελε να αλλάξει εταιρεία

Πέλλα: Με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων προς το χιονοδρομικό κέντρο του «Βόρα»

Στο νοσοκομείο 14χρονη που έπεσε από πατίνι – Είχε βγει για τα κάλαντα, την εντόπισε στον δρόμο νοσηλεύτρια

Σέρρες: Αγνοείται ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων