Και το όνομα αυτού, Χιου Ντάλας. Ο Σκοτσέζος θα επωμιστεί τον ρόλο του νέου αρχιδιαιτητή στην Σούπερ Λίγκα, όπως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, στο σημερινό (30/7) διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.

Ένα πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της ευρωπαϊκής διαιτησίας και όχι μόνο. Ο παλαίμαχος Σκοτσέζος διαιτητής έχει παρουσία σε Μουντιάλ, EURO και ουκ ολίγες αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρκετές είναι οι περγαμηνές στο βιογραφικό του 56χρονου, που θα συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και θα ασχολείται με τον ορισμό και την εποπτεία των διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας.

Ο Θανάσης Μπριάκος θα είναι επιφορτισμένος μόνο με την εκπαίδευση των διαιτητών. Παραμένει στην ΚΕΔ ο Δημήτρης Καλύβας, ενώ προστίθενται οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης και Δημήτρης Γκρούτσης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

Τσορμπατζόγλου: «Φθίνει ο ΠΑΟΚ - Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα»

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει στα χέρια του την κατάσταση για να αποφύγει την ποδοσφαιρική καταστροφή»