Ως την Πέμπτη περιμένουν στον Ολυμπιακό την έκβαση της μεταγραφικής υπόθεσης του Ζοάν Βερδού. Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν την απάντηση του Ισπανού μέσου στην πρόταση που του έχουν κάνει, αλλά όπως προκύπτει από πηγές στην πατρίδα του οι πιθανότητες να πει το «ναι» δεν είναι με μέρος των νταμπλούχων Ελλάδος.

Ο ποδοσφαιριστής που μένει ελεύθερος από την Εσπανιόλ έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για συμβόλαιο 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως (η καλύτερη προσφορά που έχει στα χέρια του) και έμεινε πολύ ευχαριστημένος από όσα είδε κατά την επίσκεψή του στην Ελλάδα και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ωστόσο από τη μια η σύζυγός του, που δεν φαίνεται να «ψήνεται» να έρθει στην Ελλάδα, και από την άλλη η προοπτική να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, με ομάδες της Primera Division να τον εξετάζουν, όπως και η Σαουθάμπτον του άλλοτε προπονητή του στην Εσπανιόλ Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τον κρατούν… μακριά από το λιμάνι.

Το θέμα, ασφαλώς, δεν έχει κλείσει αρνητικά και δεν θα κλείσει προτού ο Βερδού ενημερώσει για την απόφασή του την Εσπανιόλ. Όμως με τα υπάρχοντα δεδομένα ένα «si» θα αποτελεί μάλλον… ευχάριστη έκπληξη.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει εναλλακτική λύση για τη θέση του μέσου. Πάντως δεν πρόκειται για τον Γιάροσλαβ Πλάσιλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξασφάλισε τη θετική γνωμοδότηση για την Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Διαγωνισμός του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ: Κληρώνει τη φανέλα Βάργκα με Άρη

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»