Ανεκπλήρωτος φαίνεται πως θα μείνει και φέτος ο «έρωτας» της ΑΕΚ για τον Ντάργουιν Ματσίς. Ο Βενεζουελάνος εξτρέμ, που έχει απασχολήσει σε πρόσφατες μεταγραφικές περιόδους την «Ένωση» δύσκολα θα καταλήξει στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί η Κάντιθ, στην οποία αγωνίζεται δανεικός από την Ουντινέζε, διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του.

Ο 26χρονος άσος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, όπου αγωνίζεται από τον Φλεβάρη, μετρά 7 γκολ σε 9 εμφανίσεις έχοντας μάλιστα πετύχει χατ-τρικ στο 0-3 επί της Λας Πάλμας του Αραούχο προ ημερών. Η Κάντιθ είναι πολύ πιθανό να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, ακόμη πιο εύκολα δε εφόσον εξασφαλίσει την άνοδό της στη La Liga.

Στο μεταξύ, τα σενάρια περί «αναθέρμανσης» ενδιαφέροντος για τον Ράφαελ Χολτσχάουζερ δεν φαίνεται να έχουν καμία βάση. Ο Αυστριακός μέσος είναι διαθέσιμος στην αγορά, μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Γκρασχόπερς, αλλά φαίνεται πως δεν είναι αυτό που ψάχνει ο Μανόλο Χιμένεθ για τη μεσαία γραμμή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.