Ένα μεγάλο πρόβλημα προκύπτει για τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια κατάκτησης της πρώτης θέσης στα playoffs. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα ενισχύσει την ομάδα στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου είναι πολύ πιθανό να κριθεί η πρωτιά.

Οι προσπάθειες που έχουν κάνει οι «πράσινοι» να εξασφαλίσουν άδεια για τον βασικό τους φορ από την εθνική Σουηδίας έχουν πέσει στο κενό, καθώς από την ομοσπονδία της πατρίδας του δεν δείχνουν διάθεση να τον αφήσουν ούτε μέρα παραπάνω από ό,τι προβλέπουν οι κανονισμοί της FIFA. Αν οι Σουηδοί επιμείνουν στη στάση τους, ο Μπεργκ θα πρέπει να αναχωρήσει αμέσως μετά την πέμπτη αγωνιστική των playoffs για το Μάλμε.

Συν τοις άλλοις, ο κορυφαίος σκόρερ του «τριφυλλιού» με την κάρτα που πήρε χθες συμπλήρωσε εννιά στο πρωτάθλημα κι αν δει ακόμη μία θα χάσει τα δύο επόμενα ματς. Κι αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα με κάρτες που έχουν στον Παναθηναϊκό. Χθες συμπλήρωσαν τέσσερις οι Μέστο και Λουντ και θα αποφασιστεί σε ποιο ματς θα εκτίσουν την τιμωρία μιας αγωνιστικής (πιθανότατα κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή), ενώ από τα δύο τελευταία ματς, με ΠΑΟΚ και Πανιώνιο, θα λείψει ο Στάθης Ταυλαρίδης.

Κατά τα άλλα, στον Παναθηναϊκό υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την εμφάνιση. Οι «πράσινοι» χρειάστηκαν έντεκα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες πρώτης πεντάδας για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη, αλλά αυτή ήρθε με εμφατικό τρόπο και στο πλέον κατάλληλο σημείο. Πλέον όλη η προσοχή τους στρέφεται στον αγώνα της Πέμπτης με την «Ένωση» στο ΟΑΚΑ, όπου στόχος είναι η νίκη ή τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επανέρχονται στη Βραζιλία: «Ο Παναθηναϊκός και μια ομάδα του Κατάρ έκαναν κρούση για τον Φερεϊρίνια»

ΑΕΚ: Το φοβερό σόλο του Μάνταλου το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής

Οργισμένη ανακοίνωση των οργανωμένων της ΑΕΛ Novibet για την αναδιάρθρωση

Η ΑΕΛ Novibet ζητά αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και αύξηση των ομάδων

«Κοντά στην επιστροφή του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ ο Γέντβαϊ»

Ρίγη συγκίνησης: Το Κύπελλο του ΟΦΗ στον τάφο του Γκέραρντ!

ΑΕΚ: Σάρωσε ο Κοϊτά στην ψηφοφορία για τον παίκτη του μήνα στη Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν διέκρινα χαλαρότητα στη Λεωφόρο, αλλά… - Στο top-3 των MVP της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα ο Στρακόσα»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πρέπει κάποια στιγμή να πάρει το μάθημά του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Σπουδαία εμφάνιση του Τετέι απέναντι στην ΑΕΚ - Ο Παναθηναϊκός δεν βοηθά τους παίκτες του να εξελιχθούν»