Άναψαν τα αίματα στην αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Ολυμπιακό.

Λίγο μετά τη λογομαχία που είχαν Άρης Λυκογιάννης και Γιώργος Μπαρτζώκας, με 9:25 να απομένουν και το σκορ 63-77, Ανδρέας Πετρόπουλος και Σάσα Βεζένκοφ είχαν ένα πολύ έντονο επεισόδιο.

Στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ οι δύο παίκτες «μπλέχτηκαν» και ο Βεζένκοφ «κλείδωσε» και σήκωσε τον Πετρόπουλο στην πλάτη του. Ο γκαρντ του Κολοσσού στη συνέχεια απώθησε τον Βεζένκοφ, οι δύο παίκτες ήρθαν… πρόσωπο με πρόσωπο και ο άσος του Ολυμπιακού άπλωσε το χέρι του προς τον παίκτη των Ροδιτών, μέχρι να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι και να τους χωρίσουν. Πάντως ακόμη και μετά από αυτό οι δύο παίκτες ήταν φανερά εκνευρισμένοι ο ένας με τον άλλο και αντάλλασσαν λόγια από μακριά.

Οι διαιτητές τιμώρησαν με αντιαθλητικό τους δύο παίκτες και απέβαλαν τον Βεζένκοφ για την επιθετική κίνηση προς τον αντίπαλό του.

Ο Ολυμπιακός ζήτησε να κάνει ένσταση μετά τον αγώνα για τη μη αποβολή του Πετρόπουλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών