Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν Μονάχου για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ο Ντόντα Χολ με δηλώσεις του στη Nova στάθηκε στα «κλειδιά» που έκριναν το αποτέλεσμα υπέρ των «ερυθρόλευκων», ενώ, έκανε και ειδική αναφορά για τον Ταϊρίκ Τζόουνς.

Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε πως το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών θα φέρει ενέργεια στην ομάδα και θα αποτελέσει μια πολύ καλή προσθήκη.


Οι δηλώσεις του Ντόντα Χολ:

Για το παιχνίδι με την Μπάγερν: «Κανένα ματς στην EuroLeague δεν είναι εύκολο. Η διοργάνωση γίνεται καλύτερη κάθε χρόνο. Απόψε παίξαμε σκληρά για 40 λεπτά».

Για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης: «Το να παίζουμε καλά στην άμυνα, να προστατεύσουμε το ζωγραφιστό, κάτι που δεν κάνουμε, ήταν κλειδί. Απόψε το κάναμε για 40 λεπτά».

Για τον προσθήκη του Τζόουνς: «Καλή προσθήκη ο Τζόουνς. Θα φέρει ενέργεια στην ομάδα. Θα παίρνει ριμπάουντ, θα καρφώνει. Θα φέρει ενέργεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube