Ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο θα δημιουργήσει την επόμενη σεζόν η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και με την εμπειρία του Τσάβι Πασκουάλ θα μπορεί να διεκδικήσει μία θέση στα playoffs της Ευρωλίγκας, όπως δήλωσε ο Όστιν Χόλινς.

Από ‘κει και πέρα, αναφορικά με τη φετινή χρονιά ο Αμερικανός γκαρντ έχει κρατήσει τις νίκες απέναντι σε Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις, ενώ εκτιμά ότι η πιο δυνατή ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

«Πιστεύω ότι όλοι θα συμφωνήσουν πως η Ζενίτ θα μπορούσε να πάρει περισσότερες νίκες στην Ευρωλίγκα φέτος. Ωστόσο, οι ήττες είναι μέρος του μπάσκετ. Δεν υλοποιούνται όλες οι διαδικασίες, όπως είχαν προγραμματιστεί αρχικά. Απόλαυσα τη σεζόν, ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία που με έκανε καλύτερο ως άνθρωπο», δήλωσε αρχικά ο Όστιν Χόλινς στην «Izvestia» για την πρώτη του εμπειρία από την Ευρωλίγκα.

Για το τι του έμεινε από τη σεζόν: «Σίγουρα οι δύο νίκες στην παράταση απέναντι σε Ολυμπιακό και Ζαλγκίρις. Κάναμε τρομερά ματς τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ελπίζω την επόμενη σεζόν η Ζενίτ να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστική και να πάρει μία θέση για τα playoffs. Έχουμε έναν πολύ έμπειρο προπονητή, τον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ έχουμε παίξει για αρκετό καιρό μαζί και έτσι καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση των ομάδων της Ευρωλίγκας και την Αρμάνι Μιλάνο: «Πιστεύω ότι η Αρμάνι έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες στο ρόστερ της, παίρνοντας πολύ έμπειρους παίκτες. Όπως Μάλκολμ Ντιλέινι και Κάιλ Χάινς. Σίγουρα θα έχει πολλές πιθανότητες να είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας, την επόμενη σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολάου: «Είμαι περήφανος και αισθάνομαι τυχερός για το πώς εξελίχθηκε η καριέρα μου!»

Ολυμπιακός: Οδηγίες προς τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο Game 3 της σειράς με την Μπαρτσελόνα

«Στον αέρα» το Μακάμπι-Παναθηναϊκός AKTOR!

Ο Μπόλντγουιν συμμετείχε στο shootaround της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενόψει Παναθηναϊκού

Βγάζει στη… σέντρα τον Μπολτάουζερ ο Ερυθρός Αστέρας: «Είχε κλέψει και συνέχιζαν να τον ορίζουν σε παιχνίδια»

Αντιδρά ο Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω η Ευρωλίγκα να κάνει ό,τι πρέπει» - Πέταξε για Βελιγράδι

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Στηρίξτε την ομάδα μόνο με τη φωνή σας-Είσοδος στο ΣΕΦ μόνο με ονομαστικό εισιτήριο»

Γιασικεβίτσιους-Ντόρσεϊ: «Πολύ μεγάλο το ματς της Τετάρτης, να μπούμε πιο σωστά»

Οριστικό: Με 1.000 και πλέον φιλάθλους στο πλευρό της η Μακάμπι για το Game 3 με τον Παναθηναϊκό

Ζέρβας: «Η σειρά είναι στα χέρια του Ολυμπιακού - Αυτά είναι τα κλειδιά της νίκης για το κρίσιμο Game 3 με την Μπάρτσα»