Με τον Ρισόν Χολμς να κάνει την πρώτη του μεγάλη εμφάνιση με τα πράσινα, ο Παναθηναϊκός AKTOR λύγισε τη μαχητική Βιλερμπάν με σκορ 91-85 και ανέβηκε στο 3-1 στην Ευρωλίγκα.

Μετά την αναμέτρηση, ο Αμερικανός σέντερ έκανε δηλώσεις για το πώς έζησε αυτό το παιχνίδι και σχολίασε τα στοιχεία που έφεραν τη νίκη, ενώ παράλληλα αποθέωσε τους γκαρντ των «πράσινων», επισημαίνοντας πως του κάνουν τη δουλειά εύκολη.

«Είμαι ανταγωνιστικός τύπος. Όταν δεν παίζω είμαι στο γήπεδο με τις ώρες, βλέπω video. Θέλω να ξέρω πως κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθώ την ομάδα να νικά. Είμαι χαρούμενος που το έκανα απόψε.

Οι γκαρντ έκαναν εξαιρετική δουλειά. Ο Ναν, ο Σλούκας κι ο Σορτς με βρήκαν με τη μπάλα. Μαθαίνω πώς να παίζω μαζί τους, πού με θέλουν στο παρκέ και αρχίζουμε να αποκτάμε ‘χημεία’. Αυτοί πασάρουν, εγώ απλώς πιάνω τη μπάλα και τελειώνω τη φάση. Μου το κάνουν πιο εύκολο»
, είπε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντελίριο για τους πρωταθλητές Ευρώπης στο Δημοτικό Θέατρο - Αποθέωση για τον Ολυμπιακό από 85.000 και πλέον οπαδούς

Η στιγμή της βραδιάς: Ο Παπανικολάου παρέδωσε το τρόπαιο στον Μπαρτζώκα και αυτός το σήκωσε στον ουρανό του Πειραιά!

Αγγελόπουλοι: «Ο Ολυμπιακός θα μπει στο νέο ΣΕΦ πρωταθλητής Ευρώπης - Πάμε και για άλλα ευρωπαϊκά»!

Κόκκινο ποτάμι στον δρόμο: Η μηχανοκίνητη πομπή των οπαδών του Ολυμπιακού δεν είχε… τέλος!

Ολυμπιακός: Οι Γουόκαπ, ΜακΚίσικ και Μόρις διάλεξαν την αγαπημένη τους στιγμή από τον τελικό της Euroleague

Μπαρτζώκας για τους πανηγυρισμούς μετά τη Euroleague: «Αφήσαμε τον εαυτό μας να γίνει λίγο… γελοίος»

Από πρωταθλητές Ευρώπης… δημοσιογράφοι: Οι παίκτες του Ολυμπιακού έπιασαν μικρόφωνο!

Ο Παναθηναϊκός βάζει τέλος στη συνεργασία του με την εταιρεία security μετά το F4

Στον ουρανό του ΣΕΦ το 4ο ευρωπαϊκό: Σηκώνει το λάβαρο της Ευρωλίγκας κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Έκανε απολύμανση στο Telekom Center μετά το Final 4 ο Παναθηναϊκός