Πέρα από την απόκτηση κεντρικού μέσου, που θα μπορεί να αγωνίζεται τόσο αντί του Αντρέ Σιμόες όσο και σε ρόλο… Γιάκομπ Γιόχανσον, η ΑΕΚ κινείται και για παίκτες που θα βελτιώσουν το επιθετικό της παιχνίδι.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», το ενδιαφέρον για τους Ράφαελ Χολτσχάουζερ και Ερνάνι είναι επιβεβαιωμένο και ήδη η «Ένωση» βρίσκεται στο στάδιο των προκαταρκτικών επαφών. Πρόκειται για δύο περιπτώσεις που δεν είναι εύκολες, καθεμία έχει ιδιαιτερότητες, αλλά σίγουρα είναι εφικτές.

Ο Αυστριακός μέσος μένει ελεύθερος από την Αούστρια το καλοκαίρι κι αυτό σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να υπογράψει εν όψει καλοκαιριού με ομάδα της αρεσκείας του. Αυτό σε συνδυασμό με την αξία του τον καθιστά πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση και για άλλες ομάδες αυξάνοντας τον ανταγωνισμό για την ΑΕΚ. Όσον αφορά στον Πορτογάλο αριστερό εξτρέμ που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό, η «Ένωση» ενδιαφέρεται για δανεισμό του, αλλά μόνο εφόσον οριστεί οψιόν αγοράς του, καθώς δεν θέλει να μπλέξει σε ένα νέο καθεστώς… Αραούχο.

Ασφαλώς δεν πρόκειται για τους μόνους παίκτες που απασχολούν την ΑΕΚ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει ξεχωρίσει και άλλους στόχους, για αυτές τις θέσεις αλλά και για πολλές άλλες, προκειμένου οι «κιτρινόμαυροι» να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Και μοιάζει βέβαιο πως το χειμώνα θα γίνουν τουλάχιστον δύο μεταγραφή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.