Ευγνώμων προς το πρόσωπο του Ρόι Χότζον είναι ο γενικός γραμματέας της αγγλικής ομοσπονδίας Άλεξ Χόουμ για την μέχρι τώρα πορεία της εθνικής Αγγλίας, αλλά και για την πρόκριση της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
«Για μένα προσωπικά, ο Ρόι είναι ο προπονητής μας μέχρι το Euro της Γαλλίας και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω πως ήταν μια λαμπρή πορεία. Είναι ακριβώς αυτό που ελπίζαμε», τόνισε στους Times ο Χόουμ και πρόσθεσε:
«Εμείς πάμε με αυτοπεποίθηση στη Βραζιλία. Θα προετοιμαστούμε καλά και αισιοδοξούμε πως θα απολαύσετε ένα καλό Μουντιάλ από εμάς. Δεν έχει εύκολες ομάδες, ούτε είναι ένα εύκολο τουρνουά. Όμως ο Ρόι Χόντζον έχει σταθεροποιήσει την ομάδα και αυτό φάνηκε και στα δυο τελευταία παιχνίδια στην προκριματική φάση κόντρα σε Μαυροβούνιο και Πολωνία. Έχω τεράστιο σεβασμό σε αυτόν».
Επιμέλεια: Τάσος Πασόγλου