Ο θρίαμβος του Μαξ Φερστάπεν στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι και η κατάκτηση του πρωταθλήματος πανηγυρίστηκε έξαλλα από το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του εδώ και έξι χρόνια, Τζέρι Χάλιγουελ. Το πρώην μέλος των Spice Girls, που έχει αποκτήσει και δύο παιδιά με τον «εγκέφαλο» της Red Bull, έδωσε ένα καυτό φιλό στον σύζυγό της.

«Είμαι πολύ περήφανη για εκείνον, όπως και για όλη την ομάδα. Είναι σπουδαία ομάδα. Ο Μαξ ήταν καταπληκτικός, ο Τσέχο (σ.σ. Σέρχιο Πέρες) επίσης. Και φυσικά έχουν το καλύτερο αφεντικό. Καταπληκτική στρατηγική», τόνισε η 49χρονη άλλοτε ποπ σταρ.

«Ο Κρίστιαν μού είχε πει ότι αυτή ήταν η πιο δύσκολη σεζόν που είχε ποτέ, αλλά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και τα κατάφεραν», πρόσθεσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρένα Μόρφη: Η οντισιόν που ο Φοίβος Δεληβοριάς τη γείωσε λέγοντάς της πως δεν είναι έτοιμη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η Victoria’s Secret την υποδέχτηκε στο LA σαν πραγματικό Angel

Φελίσια Τσαλαπάτη: Μαθήματα ζεϊμπέκικου με τη μητέρα και τον γιο της

Υβόννη Μπόσνιακ: Άλλο ένα επικό -αλλά τρυφερό- τρολάρισμα για το ύψος της κολλητής της, Μαρίας Μπεκατώρου

Αγγελική Ηλιάδη: Ξημερώματα στο νοσοκομείο μετά από 6 μέρες πυρετό

Χάρι και Μέγκαν: Η σημειολογία πίσω από την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη Βρετανία. Γιατί στο Νότιγχαμ;

Μαριάντα Πιερίδη: Η σπαρταριστή αντίδρασή της στην ευχή για έναν ακόμα γάμο

Γιάννης Μπέζος: Η ατάκα για τους συναδέλφους του που δεν εκτιμά και η αναφορά στα «περίεργα κυκλώματα»

Άννα Βίσση: Το «Αλήτισσα Ψυχή» κρύβει μια ιστορία που λίγοι γνωρίζουν

Τρία ζώδια θα αρχίσουν να λένε πιο εύκολα όχι και θα τους κάνει καλό