Επιστροφή στο... παρελθόν του κάνει ο Νίκος Χορταρέας. Ο άνθρωπος που έγινε γνωστός ως τηλεμάντης, είχε εγκαταλείψει το χώρο της τηλεόρασης για μια τετραετία για να αφοσιωθεί στα θεία. Πλέον όμως αποφάσισε να σταματήσει να είναι ιερέας και να επιστρέψει στην τηλεμαντεία.

«Βρίσκομαι σε μια φάση αλλαγής. Ξεκινάω να κάνω αυτό που ξέρω καλύτερα από όλους, να κάνω εκπομπές στην τηλεόραση και να λύνω μάγια», τόνισε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

Όσο για το λόγο που αφήνει τις εκκλησίες; «Είχα χειροτονηθεί από τον Μητροπολίτη Λαγκαδά, αλλά δεν υπέγραψε τα χαρτιά. Ήταν κάτι τόσο τυπικό που δεν δώσαμε σημασία. Έφυγε από τη ζωή και τα χαρτιά μου έμειναν ανυπόγραφα. Ο επόμενος έλεγε "αφού δεν σε χειροτόνησα εγώ, γιατί να υπογράψω;". Ούτε κανείς θα έβαζε το χέρι του για να υπογράψει για τον Χορταρέα. Ιερέας όμως δεν είναι το χαρτί που έχεις στα χέρια σου, αλλά η χειροτονία και εγώ χειροτονήθηκα τρεις φορές», απάντησε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Μαυρικίου τραγουδάει με την κόρη του το «Όταν θα πάω κυρά μου στο παζάρι» κι ένα χαμόγελο έσκασε στα χείλη μας

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Έκανε καλλιτεχνική κολύμβηση στον πάγο

Κωνσταντίνος Αργυρός: Προσγειώθηκε στο Chicago και πήγε να δει μπασκετάκι με δυο θρύλους του NBA

Στυλιάνα Αβερκίου: Απόγνωση κι απελπισία στο Ντουμπάι. Το βίντεο έκκληση βοήθειας

Δημήτρης Φιλιππίδης: Το τελεσίγραφο στον πατέρα του, η θέση του στον χώρο και η αναπόφευκτη σύγκριση

Σαρμπέλ: Βολτάρει χαλαρός στην παραλία της Doha ευχαριστώντας την αεράμυνα του Κατάρ

Klavdia: Ο άντρας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της - Ποιος είναι και με τι ασχολείται

Γιώργος Μαζωνάκης: Έβαψε τα μαλλιά του κατακόκκινα και όλοι μιλούν για τη νέα του εικόνα

Ναταλία Λιονάκη: Έφυγε από το μοναστήρι της Κένυας και άλλαξε το όνομά της

Χριστίνα Κολέτσα: Πέρασε τον Μάρτιο για Αύγουστο και βούτηξε στη θάλασσα με hot ολόσωμο μαγιό