Μήνυμα Κρις Χουγκάζ για τον Πανιώνιο λίγο πριν το ξεκίνημα της σεζόν μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6.

O τεχνικός των «κυανέρυθρων» μίλησε στον Γιώργο Πετρίδη για τους στόχους της ομάδας που «χτίστηκε» με αρκετές δυσκολίες και παραδέχτηκε ότι πρώτο μέλημα είναι η παραμονή στην Α1.

«Είμαι αισιόδοξος λόγω της διάθεσης που βλέπω», επεσήμανε και ανέφερε ότι υπάρχει υγεία, κίνητρο και ταλέντο στους Νεοσμυρνιώτες.

Παράλληλα, ζήτησε στήριξη από τον κόσμο του Πανιώνιου και επεσήμανε: «πρέπει να είμαστε ένα».

Αναλυτικά μίλησε για:
-το αν είναι πρώτος στόχος η παραμονή: «Ναι. Όταν ξεκινάμε από το μηδέν, προσπαθώντας να στελεχώσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι αυτός. Βλέπω υγεία, κίνητρο και ταλέντο στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξος λόγω της διάθεσης που βλέπω».

-τη στήριξη του κόσμου που χρειάζεται η ομάδα με αφορμή το κάλεσμα της ΚΑΕ, αλλά και για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: «Πρέπει να κάνουμε restart, έχουμε περάσει πολλά στην ομάδα στο παρελθόν. Αυτό που έχω καταλάβει, είναι ότι όταν υπάρχουν σωστές βασικές αρχές μπορούμε να πετύχουμε. Όταν υπάρχει υπομονή και υποδομή, με παιδιά που μπορούν να μας δώσουν πολλά. Αυτή η ομάδα έχει αυτόν τον αέρα και αν είμαστε δυνατοί και μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, δυνατοί. Υπάρχουν τα παιδιά τα ξένα, προσπαθώ να τους περάσω το κλίμα, που υπάρχει στην ομάδα. Οι Έλληνες είναι νέοι, είναι και κάποια παιδιά που έχουν βγει από τον Πανιώνιο. Δεν μπορώ να μείνω στο αν είναι ΠΑΕ, ΚΑΕ ή Ερασιτέχνης, ο Πανιώνιος είναι ένα. Θέλω να νιώσουμε αυτό το κλίμα, που υπήρχε».

-το αν αναμένεται να γίνει άλλη προσθήκη στην ομάδα: «Δεν θέλουμε να αλλάξουμε άμεσα κάτι, δεν είναι και εύκολο. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, είναι σημαντικό να διαχειρίζεσαι τα όνειρά τους. Θέλουμε να δούμε ότι αξίζουμε, έχουμε μεγάλη διάθεση. Είμαι αισιόδοξος και δεν με τρομάζει κάτι».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube