Περίπου 20-25 άτομα χωρίς κάποιο διακριτικό, πραγματοποίησαν μια στρατιωτικού τύπου αιφνιδιαστική επίθεση σε γειτονιά των Σεπολίων, με στόχο τα γραφεία συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ, στην διασταύρωση Αθανάτων με Αυλώνος, τα οποία όμως ήταν κλειστά.

Οι επιδρομείς ήταν πεζοί, φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και ξύλα και πυροσβεστήρες!

Κατά την επίθεσή τους που κράτησε ελάχιστα λεπτά, αφού τα γραφεία του συνδέσμου της ΑΕΚ ήταν κλειστά, έσπασαν τζάμια αυτοκινήτων που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή και έριξαν κάτω μοτοσυκλέτες. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες, κυνήγησαν δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι δράστες όπως μεταδίδει ο ιστότοπος sepolia.net έφτασαν έξω από τα γραφεία του συνδέσμου της ΑΕΚ από την Λιοσίων και μέσω της οδού Σιώκου, διέσχισαν το πάρκο ΑΤΛΑΣ σχεδόν τρέχοντας. Περίπου την ίδια διαδρομή ακολούθησαν και κατά την διαφυγή τους.

Μέσα σε 10 περίπου λεπτά στην περιοχή κατέφθασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι όπως αναφέρουν πληροφορίες έκαναν 15 προσαγωγές.

Η αποψινή επίθεση ήρθε σε συνέχεια άλλης παρόμοιας επίθεσης σε καφετέριες του Κολωνού το βράδυ της 4ης Σεπτεμβρίου.





Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Μυτιλήνη: Νεκρός οδηγός μηχανής – Καρφώθηκε σε απορριμματοφόρο

Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων: Ουρές στα διόδια του Ισθμού, κίνηση στην Αθηνών- Λαμίας

Σε ισχύ ο ναυτικός αποκλεισμός του Τραμπ στα ιρανικά λιμάνια - «Θα νοσταλγήσετε τη βενζίνη στα $4-5», απειλεί ο Γκαλιμπά

«Θα συνεχίσω να μιλάω ανοιχτά κατά του πολέμου»: Ο Πάπας αψηφά την επίθεση του Τραμπ

Θεσσαλονίκη: Πήγε να κλέψει φορτηγό και ο ιδιοκτήτης του επιτέθηκε με τσεκούρι

Μωρά Βίκινγκ: Γιατί οι γυναίκες προτιμούν δότες σπέρματος από τη Δανία

Εκτός κινδύνου ο 13χρονος από τη Σύρο που υπέστη δάγκωμα από φίδι

Σοβαρός τραυματισμός 14χρονου από κροτίδα στο Μενίδι

Ιράν για Στενό του Ορμούζ: «Κανένα λιμάνι δεν θα μείνει ασφαλές αν κινδυνέψουν τα ιρανικά λιμάνια»

Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος οδηγός μηχανής - Σοβαρά τραυματισμένος ο συνοδηγός του

TAGS: A.E.K.