Πεπεισμένος ότι η ΑΕΚ μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος εμφανίζεται ο Νίκλας Χουλτ σε δηλώσεις που έκανε στην «Ώρα».

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του

Για το αν έστειλε η ΑΕΚ μήνυμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με τη νίκη επί της Ξάνθης: «Φυσικά και στείλαμε μήνυμα! Είπαμε στα αποδυτήρια, πως θέλουμε να δούμε με το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τα ματς που απομένουν μέχρι και την διακοπή των Χριστουγέννων. Ίσως, με αυτόν τον τρόπο να καταφέρουμε να καλύψουμε κάπως τη διαφορά που υπάρχει με τον ΠΑΟΚ. Μετά θα έχουμε κάποιον χρόνο να ξεκουραστούμε μέσα στα Χριστούγεννα, οπότε θα πρέπει να νικήσουμε τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Για το αν η ΑΕΚ είναι ακόμη... μέσα στη μάχη του πρωταθλήματος: «Φυσικά! Ξέρουμε, όμως ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα μας. Αλλά, στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Μπορεί σε έναν μήνα η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα να είναι διαφορετική».

Για τους Σιμόες, Μπακασέτα και Λαμπρόπουλο που τέθηκαν εκτός ομάδας: «Είναι απόφαση της ομάδας. Εμείς, οι υπόλοιποι παίκτες της ΑΕΚ πρέπει να εστιάσουμε στα επόμενα παιχνίδια. Είναι καλοί παίκτες και οι τρεις, είχαν επιτυχίες με την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Θα μας λείψουν, έπαιζαν σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Αλλά είναι απόφαση του κλαμπ σε μια δύσκολη κατάσταση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»

TAGS: A.E.K.