Απόλυτα ευχαριστημένος με όσα έχει συναντήσει στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Νίκλας Χουλτ μιλώντας στον Τύπο της Σουηδίας.

«Πέρσι ήμασταν τέταρτοι με τη Νις, αλλά δεν είχα μόνιμη θέση στην ομάδα. Όταν ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός ένιωσα από την προσέγγιση του προπονητή πως θα παίζω περισσότερο. Ήξερα πως μόνο έτσι μπορούσα να εξελιχθώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και απολαμβάνω την παρουσία μου σε αυτόν. Στόχος μας είναι η έξοδος στην Ευρώπη, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Απομένουν πέντε αγωνιστικές και ακολουθούν τα play offs για τις υπόλοιπες θέσεις», δήλωσε ο 27χρονος μπακ.

«Είναι ωραίο που υπάρχουν και άλλοι Σουηδοί στην ομάδα. Έχουμε τον Μπεργκ που είναι το μεγάλο αστέρι και με βοήθησε από την πρώτη στιγμή στην προσαρμογή μου στην ομάδα. Πρόσφατα ήρθε και ο Μολίνς που προέρχεται από απραξία και χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει ρυθμό. Δείχνει πολύ καλά στις προπονήσεις και πιστεύω πως δεν θα αργήσει να μας βοηθήσει», πρόσθεσε.

Όσο για τα μελλοντικά του σχέδια; «Θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στη Σουηδία και την Έλφσμποργκ, αλλά θα αργήσω λίγο. Έχω ακόμη συμβόλαιο για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να παίξω για λίγα ακόμη χρόνια καλά στο εξωτερικό. Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι στη Σουηδία, αλλά προσπαθώ να γίνω όσο καλύτερος παίκτης μπορώ και έχω όνειρο να παίξω σε μεγάλες ομάδες και μεγάλα πρωταθλήματα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Όλη η προσοχή στο πρωτάθλημα – Τα δεδομένα για τραυματίες

Κηφισιά-Λεβαδειακός: Μάχη με φόντο την παραμονή και την τετράδα

ΑΕΚ: Αλλαγές στην ενδεκάδα με Βίντα βασικό και σκέψεις για Μάνταλο στον Βόλο

Ατρόμητος-Παναιτωλικός: Με το βλέμμα στο 5-8 οι γηπεδούχοι κόντρα στους Αγρινιώτες που ψάχνουν αντίδραση

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με ερωτηματικά, έτοιμος ο Λουίς – «κλειδί» ο Ποντένσε ενόψει ΠΑΟΚ

ΟΦΗ – AEL Novibet: Από τη μια η αντίδραση και από την άλλη η… ορμή!

«Το Σάββατο στηρίζουμε τη γειτονιά που μεγαλώσαμε από παιδιά»: Το κάλεσμα του Ατρόμητου ενόψει Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Έχει δείξει ότι ξέρει να διαχειρίζεται όλα τα συναισθήματα ο Νίκολιτς - Η πιθανότερη 11άδα της ΑΕΚ για Βόλο»

Τσανάκας: «Ο Ολυμπιακός στην ευρωπαϊκή ελίτ - Ο κόσμος δίπλα στην ομάδα για το πρωτάθλημα»

Σαββόπουλος: «Θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κόπωση του Παναθηναϊκού ο Άρης - Δεν νομίζω να προλαβαίνει ο Μορόν»