Δύσκολο αγώνα, τον οποίο όμως η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει αλλά χρειάζεται και την συνδρομή του κόσμου της, χαρακτήρισε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Νίκλας Χουλτ μιλώντας στο Novasports.gr. Ο Σουηδός μπακ αναφέρθηκε ακόμη και στο θέμα του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι.

Αναλυτικά, ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στην ιστοσελίδα της Nova για:

-το κλίμα στην ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Ήταν ένας δύσκολος αγώνας σε μια έδρα που πέρυσι είχαμε χάσει εκεί. Ξέραμε πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί πιστεύω, δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με 1-0. Μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αυτή τη βδομάδα που διανύσαμε όλοι μας ήμασταν λίγο πιο χαλαροί, λίγο πιο χαρούμενοι».

-την διαχείριση των συναισθημάτων: «Για μένα είναι πάντα δύσκολο... Εντάξει, η νίκη είναι πάντα νίκη και είσαι χαρούμενος την επόμενη ημέρα και μετά πρέπει να συγκεντρωθείς στον επόμενο αγώνα. Η ήττα... Για πολλούς παίκτες είναι πολύ δύσκολο να την δεχθούν. Είναι ενδεχομένως το πιο δύσκολο πράγμα που μπορεί να έχεις ως ποδοσφαιριστής. Κατά την άποψή μου θεωρώ πως είναι καλό αυτό. Να μην θέλεις να χάνεις. Ακόμα και στην προπόνηση δεν θέλω να χάνω. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς μια ήττα».

-την προετοιμασία της ομάδας εν όψει ΠΑΟΚ: «Προετοιμαζόμαστε όπως πάντα. Τώρα έχουμε μόνο έναν αγώνα τη βδομάδα και μπορούμε να κάνουμε πολλές προπονήσεις και να προετοιμαστούμε καλύτερα. Δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο αυτή η εβδομάδα. Ακολουθήσαμε το πλάνο μας και το πρόγραμμά μας».

-το πώς περιμένει να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ: «Είναι μια ισχυρή ομάδα. Ίσως να μην παίζουν τόσο καλά όσο θα περίμεναν από την αρχή της χρονιάς. Πάντα είναι δύσκολοι αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε όμως στην έδρα μας και μπορούμε να κερδίσουμε το ματς. Έχουμε ένα καλό σερί αγώνων που παίζουμε καλά και κερδίζουμε. Οπότε μπορούμε να κερδίσουμε και αυτόν τον αγώνα».

-τα αμυντικά προβλήματα του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω... Είναι καλό για εμάς ότι δέχεται εύκολα γκολ. Αυτή είναι η άποψή μου γι' αυτό. Δεν με νοιάζει ακόμα και αν δέχονται πέντε γκολ. Εάν κερδίζουν αυτό έχει σημασία. Μπορεί να δέχεσαι ένα γκολ σε κάθε ματς και να χάνεις σε όλους τους αγώνες».

-το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Σε τέτοιους αγώνες χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Θα είναι επιπλέον παίκτης. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για όλο το κλαμπ και χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας».

-το αν υπάρχει κάποια εξέλιξη με το συμβόλαιό του αν και ακόμα νωρίς: «Όχι, τίποτα για την ώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.