Αντίστροφα για το παιχνίδι με την Μπενφίκα μετρούν στην ΑΕΚ, καθώς την Τρίτη είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα, ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στο Official Match Programme της «Ένωσης» και στάθηκε ιδιαίτερα στη σημασία που θα έχει για την ομάδα του μία ενδεχόμενη νίκη επί των Πορτογάλων.

«Για εμάς το γκρουπ στο οποίο βρισκόμαστε σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Κάθε ματς σε αυτή τη διοργάνωση είναι πολύ δυνατό και είναι και πολύ σημαντικό. Ο στόχος είναι ένας και μόνος: να διεκδικείς και να παίρνεις από κάθε αγώνα ό,τι περισσότερο μπορείς, να δίνεις το καλύτερο που μπορείς να δώσεις», ανέφερε αρχικά ο Σουηδός μπακ-χαφ και πρόσθεσε:

«Θα μας κρατήσει ζωντανούς και θα μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε να διεκδικήσουμε σε αυτόν τον όμιλο. Με τον κόσμο δίπλα μας θέλουμε να κάνουμε το... κάτι παραπάνω».

Στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα μίλησε, επίσης, και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος υποστήριξε: «Επίτευγμα να βρίσκεται εδώ η ΑΕΚ, πραγματικά τεράστιο και νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα με όλη του την ψυχή, δίνοντας το παρών στο γήπεδο σε όσες περισσότερες αναμετρήσεις μπορεί και ειδικά μετά από άσχημα αποτελέσματα. Τότε είναι που έχουν ανάγκη περισσότερο την υποστήριξή τους οι ποδοσφαιριστές, γιατί στα θετικά αποτελέσματα όλα είναι καλά και για τον προπονητή και για τους παίκτες, στα άσχημα είναι που χρειάζονται όλοι τους περισσότερο τη βοήθεια των φιλάθλων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.