Δύο είναι οι τρόποι με τους οποίους η διοίκηση του Άρη μπορεί να αντιμετωπίσει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου με τη μορφή επένδυσης ή με τη μορφή χορηγίας, ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει του χρόνου στη Football League.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρο πλάνο στις τάξεις των «κίτρινων», όμως οι διοικούντες αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους σύντομα.

Στόχος του Άρη είναι η εξασφάλιση ρευστού με οποιονδήποτε τρόπο, αλλιώς η εκκαθάριση και η Γ' Εθνική θα αποτελέσει μονόδρομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, η «ομάδα» του Παναγιώτη Στεφανίδη, έχει ζητήσει διορία μέχρι τις 15 Ιουνίου, καθώς περιμένει ως τότε να έχει ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι με 2-3 περιπτώσεις που ακόμη είναι ανοικτές.

Οι διοικούντες αφήνουν να εννοηθεί ότι πρόκειται για επιχειρηματίες που μπορούν να λύσουν το πρόβλημα του Αρη και βρίσκονται σε επαφές μαζί τους.

Αν και αυτές ναυαγήσουν και μέχρι τότε δεν έχει προκύψει κάτι άλλο, τότε στη Γ.Σ. της «ΚΜΑ» ο κόσμος του Αρη θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον της ομάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σταθόπουλος στη Δίκη: «Λογική η κριτική στον Μεντιλίμπαρ»

Τσανάκας: «Η σεζόν του Ολυμπιακού θυμίζει ένα roller coaster»

Δεσύλλας: «Η επίθεση παραμένει η μεγάλη πληγή του Παναθηναϊκού»

Ντέμης: «Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, πρόβλημα όταν δεν είναι σε φόρμα ο Ελ Κααμπί»

Ντέμης: «Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει το ντέρμπι - Απίθανος ο Μαρίν, ο καλύτερος από τον Γενάρη»

Ντέμης: «Ο Παναθηναϊκός έχει ίσως το καλύτερο ρόστερ αλλά όχι ταυτότητα - Σημαία στο ντέρμπι ο Τετέι»

Τσορμπατζόγλου: «Συζητά με Κοσέλεφ ο ΠΑΟΚ για τις αλλαγές - Καλύτερα νούμερα ακόμη και από Ελ Κααμπί ο Γερεμέγεφ»

Τσακίρης: «Έβγαλε αίσθημα… αυτοσυντήρησης η ΑΕΚ στη Λεωφόρο - Η ομάδα δεν πήρε τα ρίσκα που διέταξε ο Νίκολιτς»

Καπνογόνα και συνθήματα στην προπόνηση του Asteras AKTOR ενόψει Λάρισας!

Πλήγμα για τον Άρη: Κάταγμα στο χέρι ο Διούδης, χάνει το φινάλε της σεζόν

TAGS: Άρης