Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα θέματα που απασχολούν άμεσα τον ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, που μίλησε για τον στόχο της επόμενης σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στους Λίλα και Ακόστα που όπως επιβεβαίωσε, αποχωρούν από την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η πορεία ήταν θετική, είμαστε για 6η συνεχόμενη χρονιά στη Super League και είναι ικανοποιητικό να είμαστε στην 8άδα κάθε χρόνο. Ο κόσμος ζητάει πάντα το καλύτερο, βέβαια, και καλά κάνει» ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ.

Για αποχωρήσεις και μεταγραφές: «Με τη νέα χρονιά αποχωρούν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ομάδα μας. Ο Κούτρης θα πάει στον Ολυμπιακό, οι Λίλα και Ακόστα απέρριψαν τις προτάσεις που τους καταθέσαμε και θεωρούνται παρελθόν. Από εκεί και πέρα η ομάδα θα ενισχυθεί με 5-6 παίκτες. Πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση τη νέα σεζόν. Από πλευράς τεχνικού τιμ παραμένουν όλοι. Ο Πετράκης παραμένει για 4η χρονιά. Είναι ένα από τα λίγα ρεκόρ της ομάδας».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Κάθε χρόνο θέλουμε να παίζουμε Ευρώπη, αλλά θα είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, 3 θα πέφτουν απευθείας και ο 4ος θα παίζει μπαράζ με τον 2ο της Β’. Οι θέσεις 1-6 θα έχουν μπαράζ για πρωταθλητή και Ευρώπη. Ο ΠΑΣ θέλουμε να σωθεί πρώτα, γιατί πέφτουν πολλοί, και θα κοιτάξουμε μετά να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Για τα έργα στο γήπεδο: «Κάνουμε διορθωτικές κινήσεις αγωνιστικά και πραγματοποιούμε και το φτιάξιμο του γηπέδου που θα ξεκινήσει αύριο ή μεθαύριο οριστικά. Το πρώτο 10ημερο του Αυγούστου θα είναι έτοιμο. Το γήπεδο ξεκινάει και γίνεται με τη συνεργασία Super League ως εγγυητή στον εργολάβο. Ο ΠΑΣ θα πληρώσει, όμως το έργο.

Σε βάθος 10 μηνών θα κάνουμε την αποπληρωμή. Η ΠΑΕ θα πληρώνει παράλληλα και ποσοστό από τα ενοίκια. Η καθυστέρηση στα έργα υπήρξε επειδή έληξε η θητεία του Δ.Σ. του ΠΕΑΚΙ και πρέπει να οριστεί νέα για να υπογράψει νέα σύμβαση. Με τη νέα διοίκηση θα υπογράψουμε 5ετή σύμβαση και σε αυτό το βάθος των 5 ετών θα κάνουμε και την απόσβεση του κόστους του έργου του γηπέδου».

Για τον Μαμπουλού: «Ο Μαμπουλού είχε ένα προβλήματα υγείας, είναι σε ισχύ το συμβόλαιό του, πιστεύω θα επιστρέψει, εκτός κι αν φέρει πρόταση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»

Tζούριτσιτς: «Συγγνώμη από τον κόσμο - Σήμερα ήθελα να κλάψω αλλά δεν το έκανα για να μην με δουν τα παιδιά μου»

Νικολογιάννης: «Πάτησε το κουμπί του πανικού χωρίς λόγο ο Τερίμ»

TAGS: ΠΑΣ