Είδηση έβγαλε το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, ενημέρωσε τη λίγκα πως έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με υποψήφιο επενδυτή που θα αναλάβει να τακτοποιήσει και όλα τα χρέη που υπάρχουν, αλλά αναμένει την τελική έγκριση.

Μάλιστα εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Πανιώνιος έστω και την ύστατη στιγμή θα καταφέρει να αγωνιστεί στην Basket League και μάλιστα τόνισε πως έχει «κλείσει» ως έδρα το «Σοφία Μπεφόν» του Παλαιού Φαλήρου, με εναλλακτική το ΟΑΚΑ.

Μένει να φανεί αν θα γίνουν πράξη τα λεγόμενά του και θα υπάρξει και η έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ή πρόκειται για προσπάθεια να κερδίσει χρόνο. Πάντως τέτοια πολυτέλεια δεν υπάρχει, αφού αν αποφασιστεί αποβολή του Πανιωνίου από την Basket League οι ομάδες θα μειωθούν στις 12 και θα χρειαστεί να γίνει νέα κλήρωση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κοντός: «Οι άλλοι σκαρφαλώνουν στα κάγκελα & τις παίζουν με τους court αλλά το θέμα είναι τι είπε η γυναίκα ενός παίκτη»

Ξέσπασε η σύζυγος του Χολμς για την κριτική του Αταμάν

Η αινιγματική ανάρτηση του Χολμς μετά την αυστηρή κριτική του Αταμάν

Aνανέωσε με την ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Μπράουν

Σάκοτα: «Ποτέ δεν ήταν στόχος η 2η θέση, ήταν σύμπτωση που ήταν κοντά ο Παναθηναϊκός»

Αταμάν: «Πώς να παίξει Ευρωλίγκα ο Τολιόπουλος; Δεν είμαστε ακαδημία - Θέλετε να θυσιάσω Ναν, Σλούκα, Γκραντ ή Σορτς;»

Το πάρτι του Ναν για την 100άρα του Παναθηναϊκού: Τα highlights της νίκης των «πράσινων» επί της ΑΕΚ

Ναν: «Ξεκινάμε έτσι τα παιχνίδια πολλές φορές φέτος - Έχουμε σπουδαίο ρόστερ, αλλά χρειαζόμαστε ακόμα καλύτερη χημεία»

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Έβαλε τέλος στη συζήτηση για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Αταμάν: «Στον Παναθηναϊκό αξίζει τη θέση του όποιος καταβάλλει προσπάθεια - Κάποιον πρέπει να θυσιάσουμε λόγω Λεσόρ»