Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Φαιάκων τόνισε πως δεν σχεδίασαν κάτι ιδιαίτερο και γνώριζαν πως οι «κυανέρυθροι» έχουν συγκεκριμένο στιλ, το εξουδετέρωσαν και οι φιλοξενούμενοι δε δημιούργησαν ευκαιρίες. Τόνισε πως προσπάθησε να δουλέψει στην ψυχολογία και το γρήγορο γκολ έδωσε ώθηση για τη συνέχεια της αναμέτρησης και πως δεν είχε άγχος για το πρώτο του επίσημο ματς.

Αναλυτικά: «Δεν κάναμε κάποιον ειδικό σχεδιασμό. Πήγαμε στην πεπατημένη. Εγώ προσαρμόστηκα στους παίκτες κι όχι αυτοί σ’ εμένα. Αγωνιστικά, ο Πανιώνιος έχει ένα συγκεκριμένο στιλ. Και όποιοι παίκτες και να παίξουν, ακολουθούν αυτό το στιλ παιχνιδιού. Οπότε, αυτό δεν μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Και φάνηκε κι απ’ την εξέλιξη του αγώνα.

Ο Πανιώνιος δεν έκανε κάτι διαφορετικό και δε δημιούργησε κι ευκαιρίες. Αυτό που είχαμε σχεδιάσει στις προπονήσεις, αυτό είδαμε και στον αγωνιστικό χώρο. Δεν προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα και πήγαν όλα καλά.

Κάναμε μια διαχείριση, προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στην ψυχολογία. Όλη την εβδομάδα προσπαθούσα να περάσω στους παίκτες ότι εμείς καθορίζουμε τη μοίρα μας. Αυτό θέλαμε. Γιατί, τυπικά ζητούσαμε ακόμη έναν πόντο. Το δύσκολο κομμάτι ήταν αυτό της ψυχολογίας.

Το γκολ έδωσε μεγάλη ώθηση. Αυτό μας έλειπε μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τις βαριές ήττες, με μηδέν στην επίθεση. Και για αυτό, μετά δεν φοβόμουν ιδιαίτερα.

Δεν είχα καθόλου άγχος. Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα το ότι η διοίκηση με εμπιστεύτηκε σε αυτόν το ρόλο, έστω και για αυτά τα δύο ματς ως το τέλος της σεζόν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube