Ο Πύρρος Δήμας επέλεξε το βράδυ του Σαββάτου να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας. Οι δυό τους τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση ο ένας για τον άλλον αφού μάλιστα τους ενώνει και η κοινή καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο.

Ο Χρήστος Μάστορας έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Πύρρου Δήμα. Για εκείνον ήταν ο «σούπερμαν» των παιδικών του χρόνων, ο ήρωάς του που τον έκανε να έχει πίστη στον εαυτό του.

Ο Ολυμπιονίκης, λοιπόν αφού απόλαυσε το πρόγραμμα που έκανε ο τραγουδιστής τον επισκέφτηκε στα καμαρίνια, όπου έβγαλαν μία φωτογραφία μαζί και ο frontman του συγκροτήματος Melisses θέλησε να του πει ένα δημόσιο «ευχαριστώ».

«*Πύρρος* Είσαι πραγματικά μεγάλος όταν σε ξέρουν με το μικρό σου όνομα. Μόνο μικρό βέβαια δεν είναι αυτό το όνομα όταν μπορεί και σηκώνει μια ολόκληρη Ελλάδα με τα χέρια του. Πύρρο, σε ευχαριστώ για την όμορφη έκπληξη χθες βράδυ στο Έναστρον, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά και για ο,τι έχεις κάνει για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα μας τη Βόρεια Ήπειρο», γράφει στην ανάρτησή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιωάννα Τούνη: 4 χρόνια χωρίς τη μητέρα της και η συγκινητική ανάρτηση που ραγίζει καρδιές

Ελένη Τσολάκη: Η φωτό που ανακάλυψε στο πατρικό και αναρωτήθηκε τι σκεφτόταν όταν έκανε αυτό το μαλλί

Σοφία Καρβέλα: «Αυτή είμαι εγώ πριν ο κόσμος φροντίσει να μου δείξει ότι ήμουν πολύ παχουλή και πολύ συνηθισμένη»

Δανάη Μπάρκα: Δεν πάει το μυαλό σας τι αγόρασε κι είναι ενθουσιασμένη (δεν έχει σχέση με τον γάμο)

Παναγιώταρου: Ταϊζει ένα μωρό καμηλοπάρδαλη με μπιμπερό στην πιο memorable στιγμή της στην Κένυα

Πηνελόπη Πλάκα: Δείτε με ποια ελληνικά νησιά συνέκρινε τη Ζανζιβάρη και μας άφησε άφωνους

Πετρούνιας-Μιλλούση: Αγωνία και συγκίνηση στον πρώτο αγώνα της κόρης τους Σοφίας

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους ξεκίνησαν

Αθηνά Οικονομάκου: Στο ατελιέ της Κριθαριώτη για την πρόβα νυφικού της!

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγό της Αντρέα Γεωργίου, η βάφτιση και το όνομα της κόρης τους