Στην παραμυθένια Πράγα, ταξίδεψαν η Αγγελική Ηλίάδη και ο Σάββας Γκέντζογλου. Η τραγουδίστρια ανέβασε το βράδυ της Τρίτης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από την χριστουγεννιάτικη εξόρμηση με τον σύντροφο της. Με φόντο τη γέφυρα του Καρόλου και το μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι της Πράγας, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής πόζαραν αγκαλιά.

Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποίησαν την πρώτη τους οικογενειακή φωτογράφηση. Μαζί με τα δυο παιδιά, τον 10χρονο Μπάμπη και τον 17 μηνών Βασίλη, πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του ΟΚ! και μίλησαν για την γνωριμία τους, τη σχέση τους και για το ενδεχόμενιο του γάμου.

«Όταν συνάντησα την Αγγελική, ένιωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Όσο περισσότερο τη γνώριζα, τόσο έβλεπα ότι μπορούσα να κάνω οικογένεια μαζί της. Η Αγγελική με συμπληρώνει. Ταιριάζουμε πάρα πολύ. Θεωρώ πολύ σημαντικό επίσης, ότι από την πρώτη μέρα έχω πολύ όμορφη σχέση με τον Μπάμπη. Είναι λογικό να έχει ανάγκη από ορισμένα πράγμα που δεν τα είχε μεγαλώνοντας και προσπαθώ όσο μπορώ να του να προσφέρω», είπε ο Σάββας Γκέντσογλου.

Είναι ο γάμος στα σχέδιά τους; «Δεν νιώθω την ανάγκη. Η ζωή μας τα έφερε έτσι και φτιάξαμε την οικογένεια μας, οπότε δεν με απασχολεί» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου είπε: «Θεωρώ πως ο γάμος δεν αλλάζει κάτι στην καθημερινότητα του ζευγαριού. Είναι απλώς ένας τίτλος. Από κει και πέρα ξέρω ότι κάθε γυναίκα ονειρεύεται τη μέρα του γάμου της, οπότε….».







Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαγεωργίου: Το σούπερ σέξι διάφανο φόρεμα στο πάρτι της Victoria’s Secret και τα εμπόδια της ζωής της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το κορίτσι που αγαπάει είναι μεγάλη γαϊδούρα (κυριολεκτικά)

Jean-Claude Van Damme: Όταν είσαι ο Van Damme, δεν φυσάς τα κεράκια σου. Τα εξουδετερώνεις!

Χάλι Μπέρι: Ξανά στο δικαστήριο για την επιμέλεια του γιου της – Αρνείται τις καταγγελίες κακοποίησης

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο Ατζαράκης τον μιμείται στις πιο ακατάλληλες στιγμές της ιστορίας και εμείς... λιώσαμε!

Η ανάδρομη Αφροδίτη βάζει επιτέλους τέλος σε ένα καταστροφικό μοτίβο για 6 ζώδια

Ηρώ Πεκτέση: Το εντυπωσιακό baby shower στο Ψυχικό, η στολισμένη κοιλίτσα και τα γράμματα στο αγέννητο μωρό της

Βάσω Λασκαράκη: Ούτε φανταζόταν την έκπληξη που της έκανε ο σύζυγός της για τα γενέθλιά της

Δούκισσα Νομικού: Οι λόγοι που λατρεύει τη Νέα Υόρκη και η απίθανη εμφάνιση με το ροζ φούτερ στο κεφάλι

Σοφία Καρβέλα: Ψάχνει Λύκειο για τον Νίκο που πλέον της «κλέβει» τα τζιν