Τον Γκονσάλο Πασιένσια, δεδομένης της απουσίας του Μπράουν Ιντέγε, δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός φαίνεται πως έχει «κερδίσει» με την παρουσία του στις προπονήσεις τον συμπατριώτη του προπονητή και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα του δώσει φανέλα βασικού σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια των Πειραιωτών.

Γιατί όχι και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ιντέγε δείχνει πολύ κουρασμένος μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την εθνική Νιγηρίας, ενώ ο Καρντόσο δεν έχει δείξει κάτι το σπουδαίο στα ματς που προηγήθηκαν εν αντιθέσει με τον 21χρονο άσο που στο τελευταίο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπου πέτυχε δύο γκολ και έδειξε σε καλή κατάσταση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την παράσταση τίτλου της ΑΕΚ και το σημαντικό «διπλό» του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο

Αθανασίου: «Ακόμη χειρότερες από την εικόνα είναι οι δηλώσεις του Μπενίτεθ - Υπάρχει έλλειψη κατανόησης της κατάστασης»

Το ποστάρισμα του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια: «Τέσσερα γράμματα, ένα έμβλημα, μία ιδέα - 100 χρόνια ασπρόμαυρης μαγείας»

Μπενίτεθ: «Aυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ρεαλιστικός στόχος - Πρέπει να δώσω κίνητρο στην ομάδα ενόψει των επόμενων ματς»

Μεντιλίμπαρ: «Σημεία-κλειδιά της νίκης η ευστοχία μας και η εμφάνιση του Τσικίνιο»

Ταμπόρδα: «Τα ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες - Όταν παίζεις για τόσο μεγάλη ομάδα, στόχος είναι οι νίκες»

Ροντινέι: «Ξέρουμε πως είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά θα παλέψουμε για τον τίτλο μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Χριστόγλου: «Σοβαρός ο Ολυμπιακός, έκανε τα αυτονόητα και συνεχίζει»

Νικολακόπουλος: «Με Τσικίνιο καταλύτη και Έσε πολεμιστή, ο Ολυμπιακός βρήκε οξυγόνο στη Λεωφόρο»

Νικολογιάννης: «Εικόνα ντροπής και δώρα, πόνεσαν τα μάτια μας»