Καλός ο Χάκετ, καλός και ο Γιανγκ. Όμως, ο Ολυμπιακός εκτός από το άμεσο μέλλον θέλει να ενισχύσει και το μακρινό! Έτσι, μετά την «επένδυση» στα γκαρντ με τον Βασίλη Τολιόπουλο, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν δικό τους και τον Γιώργο Τσαλμπούρη.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε αφήσει τον Πιερικό/Αρχέλαο προκειμένου να αγωνιστεί στο IOWA State, ωστόσο τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμενε και έτσι ψάχνει την επιστροφή στην Ελλάδα.

Αυτή, όπως όλα δείχνουν θα είναι με την ερυθρόλευκη φανέλα, καθώς οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε προχωρημένο στάδιο και μάλιστα σε καλό… δρόμο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ποιος θα κέρδιζε;»: Η ερώτηση του Γιαννακόπουλου στον Ομπράντοβιτς για το παρελθόν και το παρόν του Παναθηναϊκού!

Μαρίνκοβιτς: «Τιμή μας που συμμετέχουμε - Θα κάνουμε καλά παιχνίδια»

Φοτού: «Τιμή μου που η ομάδα μου αποτελεί μέρος του τουρνουά»

Σλούκας: «Ευεργέτης και οραματιστής της Παναθηναϊκής ιδέας ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πενιαρόγια: «Αυτό το τουρνουά είναι το σημαντικότερο της προετοιμασίας»

Περσίδης: «Ο ΠΑΟΚ θα τιμήσει τη μνήμη ενός εμβληματικού παράγοντα - Να δούμε σε τι βαθμό ετοιμότητας βρισκόμαστε»

Γιαννακόπουλος: «Με 7 αστέρια δεν υπάρχει πίεση, είμαστε ήδη νικητές - Παύλος και Θανάσης βλέπουν από ψηλά»

Ομπράντοβιτς: «Αν έβλεπε τον Παναθηναϊκό σήμερα, ο Παύλος θα ήταν πολύ χαρούμενος - Ήταν σαν πατέρας για εμένα»

Τρινκιέρι: «Πριν από έξι μήνες θα λέγαμε τρελό όποιον έλεγε ότι θα ερχόμασταν εδώ»

Live Streaming: Παρακολουθήστε τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»