Αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιστρέψουν στο... θρόνο του NBA είναι οι Καβαλίερς.

Σύμφωνα με έγκυρο Αμερικάνο δημοσιογράφο, οι Καβς θέλουν να αποκτήσουν τον Τζίμι Μπάτλερ των Μπουλς και ουσιαστικά να φτιάξουν ένα δυνατό Big-3 μαζί με Λεμπρόν-Ίρβινγκ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η ομάδα από το Οχάιο ψάχνει το πώς θα δελεάσει τους «ταύρους» για να παραχωρήσουν το αστέρι τους. Κάτι που γενικά δεν τους αφήνει αδιάφορους, αφού εδώ και ένα χρόνο υπάρχουν φήμες για «διαζύγιο» των δύο μετά από έξι χρόνια.

Θεωρείται δεδομένο πως θα χρειαστεί να αποχωρήσει ένας από τους «βασικούς» (Λοβ και Τόμπσον οι επικρατέστεροι βάσει σεναρίων το τελευταίο διάστημα), αφού δεν υπάρχει χώρος στο salary cap, ενώ για να «ψηθούν» οι Μπουλς και να πάρουν τα «κατάλληλα» ανταλλάγματα (σε έτοιμους παίκτες και draft picks) αναμένεται να «συμμετάσχει» και τρίτη ομάδα στο επικείμενο deal (πιθανότατα οι Σανς).

Συστάσεις για τον Μπάτλερ δεν χρειάζονται... Το 2011 επελέγη στο Νο30 του draft από τους Μπουλς και μέχρι σήμερα αγωνίζεται εκεί. Έχει λάβει τρεις φορές μέρος σε All Star Game και φέτος μέτρησε κατά μέσο όρο 23.9 πόντους, 5.5 ασίστ, 6.2 ριμπάουντ και 1.9 κλεψίματα.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube