Εμπειρία και ικανότητα βάζει στο κέντρο της άμυνας ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτησή του γνώριμού μας, Σανέλ Σπάχιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Άρη και ΑΕΚ, έχοντας πολλές παραστάσεις στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Sanel Jahic.

Ο γεννημένος στις 10/12/1981 Βόσνιος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.

Ο Jahic έχει 28 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχει παραστάσεις από το Champions και το Europa League, ενώ στη Super League έχει αγωνιστεί με επιτυχία με τις φανέλες του Άρη και της ΑΕΚ.

Μετά την ΑΕΚ αγωνίστηκε στον ΑΠΟΕΛ, στην Kardemir Karabukspor, στη St. Johnstone και στη Grasshoppers, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα πριν τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πλήρη ρήξη τένοντα ο Ουναΐ: Χειρουργείται και επανέρχεται στα playoffs

Σαββόπουλος: «Έχει πολύ καλά πρώτα 45λεπτα ο Άρης - Δεν εκτιμώ ότι θα δούμε μεγάλο ροτέισον»

Αθανασίου: «Φυσικά και ενδιαφέρει το ματς με τον Άρη - Τα εξαιρετικά στατιστικά του Ντέσερς»

Μπαρίνοφ: «Ήθελα πολύ να γίνει η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ-Ήμουν έτοιμος να έρθω»

Η παρακάμερα της ερυθρόλευκης πεντάρας επί της Καλαμάτας

Παβλένκα: «Θα μείνω εκτός για περίπου 3-4 μήνες»

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»