Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ, με τον Γιώργο Χωριανόπουλο να μιλάει μετά το παιχνίδι.

Ο άμεσος συνεργάτης του Άκη Μάντζιου τόνισε ότι το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία που είχε ο Μορόν.

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό. Σταθήκαμε ως ίσοι προς ίσοι με την ΑΕΚ, μια ομάδα με μεγάλη δυναμική. Είχαμε ευκαιρίες, δεν κάναμε γκολ και αυτό δημιούργησε έξτρα πίεση. Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, δεχτήκαμε γκολ και χάσαμε. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε δεν τα καταφέραμε. Αν σκοράραμε με τον Μορόν, θα άλλαζε όλο το παιχνίδι. Ο Μορόν έχει το εύκολο γκολ, δεν τα κατάφερε εκεί, θα το βρει σε άλλο παιχνίδι. Εμείς είχαμε πει πως θα διεκδικήσουμε τη νίκη εδώ σε αυτή την έδρα. Το δείξαμε με την εμφάνισή μας και κρίθηκε εις βάρος μας στις λεπτομέρειες».

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Χωριανόπουλος μίλησε στην Cosmote TV και όχι ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για την απόφαση του συνδρομητικού καναλιού να μην αλλάξει ώρα το παιχνίδι. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να παραμείνουν στην Αθήνα και σήμερα το βράδυ, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμη πτήση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ελίασον: «Θα έρθει να το κάνει δύσκολο η ΑΕΛ Novibet, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη»

Τσανάκας: «Όλα δείχνουν ότι θα είναι διαθέσιμος για ΠΑΟΚ ο Ποντένσε - Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν»

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση έχει και ο ΠΑΟΚ για αποτέλεσμα στο ντέρμπι, όχι μόνο ο Ολυμπιακός»

Τσακίρης: «Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα της ΑΕΚ με ΑΕΛ Novibet»

Κυριακίδης: «Να είμαστε πάρα πολύ αποτελεσματικοί με ΑΕΛ Novibet - Στοίχημα να επιστρέφεις την αγάπη του κόσμου»

Δεσύλλας: «Πρώτα ο Λεβαδειακός και μετά η Μπέτις για τον Παναθηναϊκό - Περιμένουμε 5-6 αλλαγές από Μπενίτεθ»

ΑΕΚ: Στη Νέα Φιλαδέλφεια ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΛ Novibet

Μεντιλίμπαρ: «Ο Ποντένσε προπονήθηκε και πιστεύουμε ότι θα είναι έτοιμος με ΠΑΟΚ - Να έχουμε υπομονή μέσα στο παιχνίδι»

Μάρτινς: «Να μπούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε»

Πάνοπλος στο «Κλ. Βικελίδης» ο Ατρόμητος

TAGS: Άρης