Δύο αναμενόμενες απουσίες θα έχει η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» (21:30).

Ο Δημήτρης Αγραβάνης που είναι τραυματίας, και ο Βασίλης Τολιόπουλος για λόγους τακτικής, έμειναν εκτός δωδεκάδας για το ταξίδι στη Βαρκελώνη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει, συνεπώς, στη διάθεσή του τους Στρέλνιεκς, Μάντζαρη, Σπανούλη, Γουίλιαμς-Γκος, Τουπάν, Βεζένκοφ, Τίμα, Παπανικολάου, Πρίντεζη, ΛεΝτέι, Μιλουτίνοφ και Μπόγρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!