Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καιρό να πανηγυρίσει τη νίκη επί του Άρη. Ήδη το βλέμμα στράφηκε στον αγώνα με τη Σαχτέρ, που θα γίνει την Πέμπτη στο Καζακστάν (17:00) και με ισοπαλία ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξασφαλίζει μαθηματικά την πρόκριση στους «32».

Ο Χουμπ Στέφενς υποχρεώθηκε να αφήσει εκτός αποστολής τους Μιγκέλ Βίτορ, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, και τον Λίαμ Λόρενς που παρουσίασε ενοχλήσεις στη γάμπα. Επίσης αποκλείστηκε ο εκτός πλάνων Ινίγο Λόπεθ με πρόβλημα στον λαγονοψοΐτη, όπως και ο Χακόμπο Σανθ, που πάντως προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα μετά τη λήξη της τιμωρίας του. Στην αποστολή επέστρεψε ο Σωτήρη Νίνης μετά την απουσία του από αυτή κόντρα στον Άρη.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.

Η αποστολή θα προπονηθεί το πρωί της Τρίτης στην Τούμπα και θα πετάξει στις 13:30 για την Αστάνα με πτήση τσάρτερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η νύχτα… μέρα στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ - Υποδοχή ηρώων στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα!

Θεοδοσουλάκης: «Είμαστε ‘δεμένοι’ ως ομάδα, ευχαριστούμε τον κόσμο, ήμασταν διαβασμένοι»

Το μήνυμα του Μπούση και το πριμ στους παίκτες για την ιστορική πρόκριση του ΟΦΗ

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ παραιτήθηκε μετά την τεσσάρα από τη Φερεντσβάρος!

Αϊτόρ: «Τεράστια βραδιά για την οικογένεια του ΟΦΗ, να απολαύσουμε τη League Phase του Europa League»

«Τι ζούμε, Θεέ μου, ο ΟΦΗ έκανε όλη τη χώρα να πανηγυρίζει»: Το σχόλιο Σουργιά για την πρόκριση των Κρητικών

Τα γκολ των Νους και Θεοδοσουλάκη και οι καλύτερες στιγμές από το διπλό του ΟΦΗ στη Σόφια

Σπουδαία Ομόνοια, σκόρπισε τη Σεντ Τρούιντεν και έφυγε για Europa - Τσαλαπάτησε την Τράμπζονσπορ η Φερεντσβάρος

Κόντης: «Ο ΟΦΗ μεγαλώνει από μεγάλες νίκες, εμφάνιση που ζηλεύεις να τη βλέπεις»

Οι 36 ομάδες του Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι ΟΦΗ και Ολυμπιακού στη League Phase

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.