Χωρίς κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο, για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Βλάνταν Ίβιτς έριξε το βάρος σε ασκήσεις αποφόρτισης ενώ το μενού των παικτών του «δικέφαλου του Βορρά» περιελάμβανε και ασκήσεις τακτικής.

Όσον αφορά τους τραυματίες, ο Κωνσταντινίδης ακολούθησε μέρος της προθέρμανσης κι εν συνεχεία ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Γκολάσα έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο. Οι Μυστακίδης-Ζάιρο έμειναν στο γυμναστήριο κι έκαναν αποθεραπεία.

Αναλυτικά:
Βελλίδης , Γλύκος , Βίτορ , Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κοροβέσης , Σκόνδρας , Κίτσιου , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Αντόνις , Πέλκας , Ροντρίγκες , Μακ , Αθανασιάδης , Μπερμπάτοφ

Στις εγκαταστάσεις της ομάδας βρέθηκε και παρακολούθησε το πρόγραμμα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος άσος της Βόλφσμπουργκ θα βρίσκεται και στις κερκίδες της Τούμπας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση κόντρα στους «κυανέρυθρους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.