Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (16/8) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε μια ακόμα ημέρα προετοιμασίας των παικτών του ΟΦΗ.

Ο Φελίπε Σόουζα Φερέιρα ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Βαγιέμπα Σακόρ έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο.

Το πρόγραμμα των «ομιλιτών» περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας και ενεργοποιήσης, παιχνίδια αντίδρασης και αγωνιστικό παιχνίδι.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το φιλικό με τον Εργοτέλη.

Αυτοί είναι οι: Γουάιλι, Σωτηρίου, Δερμιτζάκης, Ντίνας, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Σασί, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Περδίκης και Σουρνάκης.

Όσοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, θα προπονηθούν στις 8:00 το πρωί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αιμάτωμα ο Φαμπιάνο, νέα επανεκτίμηση την Τετάρτη

Νίστρουπ: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά και δύσκολα, δεν θα κάνουμε εκπτώσεις - Μου αρέσει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες»

Ντέσερς: «Έχουμε τέσσερις πολύ καλούς επιθετικούς και είναι σημαντικό να τους χρησιμοποιούμε όλους»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται για επιθετικό - Τι ισχύει με Καμαρά»

Τσακίρης: «Δεν έχει αλλάξει η απόφαση στην ΑΕΚ όσον αφορά το θέμα ενίσχυσης του ρόστερ»

Tσανάκας: «Τι σημαίνει η άφιξη Πουέρτα για τα χαφ του Ολυμπιακού και το στιλ του εξτρέμ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το πέρασμα του Παναθηναϊκού από τη Λιβαδειά

Αθανασίου: «Oι επόμενες ώρες είναι αρκετά κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό και τον Ουναΐ»

Τα «φαρμακερά» στημένα του Ταμπόρδα και το νέο γκολ Ντέσερς: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά

Νικολογιάννης: «Αν είναι καλά ο Ντέσερς, ο ΠΑΟ θα έχει φορ που είχε να δει χρόνια - Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Κάνγκουα»

TAGS: ΟΦΗ