Χωρίς τον Σέρχιο Γιουλ θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 31χρονος γκαρντ έχει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατό του, με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί ούτε σήμερα και όπως ξεκαθάρισε ο Πάμπλο Λάσο δεν τον υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Ρώσους.

«Ο Γιουλ και ο Κούζμιτς δεν προπονήθηκαν με την ομάδα, αλλά ήταν ήδη ξεκάθαρο ότι δεν θα προπονούνταν. Ελπίζω να επιστρέψουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, που δεν έχουμε παιχνίδι».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Ρούντι Φερνάντεθ: «Προπονήθηκε με προσοχή το Σάββατο και έπαιξε μόνο για ένα ημίχρονο την Κυριακή. Δεν προπονήθηκε καθόλου τη Δευτέρα και την Τρίτη και σήμερα δεν μπόρεσε να βγάλει όλη την προπόνηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τα παιχνίδια της Euroleague για Νοέμβρη-Δεκέμβρη

Η επιστροφή Πίτερς και τα μεγάλα σουτ του ΜακΙντάιρ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακός-Μιλάνο

Καθησυχαστικός ο Σατοράνσκι: «Ήταν τρομακτική στιγμή, αλλά νιώθω πολύ καλύτερα»

Γιαννακόπουλος: «Είναι δυνατόν να ασχοληθώ με μία ήττα, όταν διακυβεύεται η ακεραιότητα του αθλήματος;»

Του έφταναν 23 πόντοι και έβαλε ακριβώς τόσους: Ο Βεζένκοφ προσπέρασε τον Σπανούλη και έγραψε ιστορία!

Γιαννακόπουλος για την ήττα του Παναθηναϊκού από την Εφές: «Η μεγαλύτερη νίκη της σεζόν...»

Μαγικός ΜακΙντάιρ, σταθερός Σάσα, x-factor Eντζάι: Τα highlights της νίκης του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι

Μπόνγκα: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε, να σιγουρευτούμε ότι δεν θα ξαναγίνει»

Βεζένκοφ: «Ήμασταν πιο σκληροί, κάποιοι παίκτες έκαναν το βήμα παραπάνω, ιδιαίτερο να είμαι πρώτος σκόρερ»

Το... παράπονο Μπαρτζώκα: «Δεν θέλω να κρίνω, αλλά νομίζω η ομάδα αξίζει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο»