Οι Ουσμάν Γκαρούμπα και Αντρές Φελίς παραμένουν εκτός μάχης στη Ρεάλ και δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (21:15).

«Πάμε στην Αθήνα με την ίδια σύνθεση με τα τελευταία ματς, δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις», δήλωσε ο Τσους Ματέο.

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι απέναντι σε έναν αντίπαλο που πάντα είναι συμπαγής. Είναι μια σπουδαία ομάδα που συχνά φτάνει στα τελικά στάδια της Ευρωλίγκας. Λόγω του ρόστερ, της παράδοσης, της ιστορίας και του επιπέδου του, ο Ολυμπιακός θα είναι και φέτος ψηλά», πρόσθεσε ο προπονητής της «βασίλισσας».

Για τις μέτριες εμφανίσεις του Ολυμπιακού σχολίασε: «Είναι λογική η εξέλιξη για μια σπουδαία ομάδα, όταν αποκτά νέους παίκτες. Ο Βεζένκοφ ήταν και στο παρελθόν εκεί, αλλά έχουν άλλους παίκτες σημαντικούς, που πρέπει να προσαρμοστούν κι αυτό θέλει χρόνο. Ο Ολυμπιακός είναι ένας αντίπαλος που πάντα κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα και ανεξάρτητα από τη στιγμή, είμαι βέβαιος πως θα είναι στις κορυφαίες θέσεις στο τέλος της σεζόν».

Για την εικόνα της ομάδας του είπε: «Έχουμε παίξει καλύτερα, ειδικά στην άμυνα. Η χρονιά είναι μεγάλη και θα πρέπει να φτάσουμε σε ένα σημείο, ώστε να είμαστε όπως πρέπει στα καθοριστικά παιχνίδια. Κάθε χρόνο έχω την αίσθηση πως είναι η πιο διασκεδαστική και σκληρή Ευρωλίγκα, αλλά κάθε χρόνο είναι πολύ σκληρή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το βίντεο του Παναθηναϊκού από τα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Μονακό

Τα highlights από τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό

Ρογκαβόπουλος: «Μας παρακίνησε ο Σορτς, να ματσάρουμε την ενέργεια της Βαλένθια»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Παναθηναϊκός-Μονακό

Σλούκας: «Πολύ καλή ομάδα η Βαλένθια, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να φοβηθεί κάποιον»

Γιαννακόπουλος: «Δεχθήκαμε ανήθικη κριτική, τα αστέρια ξέρουν πότε να λάμψουν δυνατά»

Το ζευγάρι που θα βγάλει τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs της Ευρωλίγκας - Πότε είναι τα ματς των Πειραιωτών

Κλάιμπερν και Πάντερ πήραν τον πρώτο τελικό και η Μπαρτσελόνα... πλησιάζει στον Ολυμπιακό!

Αταμάν: «Όλοι έπαιξαν για την ομάδα - Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρωλίγκα η Βαλένθια»

Μαρκοϊσβίλι: «Δώσαμε όλα όσα είχαμε παρά τις δυσκολίες, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν πιο πεινασμένος»